FLAŞ HABER

Pereira'nın üç kritik maçı!

06 Ekim 2015 Salı 09:52

Pereira'nın üç kritik maçı! Fenerbahçe'nin son 5 resmi maçta sadece 1 galibiyet alması, tüm okları Vitor Pereira'nın üzerine çevirdi.

Pereira'nın üç kritik maçı!
Son haftalarda büyük bir düşüş yaşayan Fenerbahçe’de bu durumun baş sorumlusu olarak teknik direktör Vitor Pereira gösteriliyor. Son 5 resmi maçta sadece 1 galibiyet (2-1 Bursaspor) elde eden Fenerbahçe’de Pereira’nın geleceği de giderek daha fazla tartışılmaya başlandı.
 
Sürekli rotasyon yaparak takımı sahaya çıkarmaması, kurduğu ilk 11’lerin yanı sıra maç sırasındaki oyuncu tercihleri sürekli sorgulanmaya başlayan Pereira için milli ara adeta ilaç gibi gelecek. Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Sarı-Lacivertliler’de deneyimli çalıştırıcı için milli maçlar sonrasındaki 3 mücadele oldukça kritik bir hal aldı.
 
BÜYÜK MERAK KONUSU
 
Sırasıyla Kayserispor, Ajax ve Galatasaray derbisindek çıkacak sonuçlar, Pereira’yı koltuğunda edebilir. Haftalar geçmesine rağmen hâlâ ideal bir 11’i bulunmayan Kanarya’daki bu istikrarsızlığın, nasıl çözüleceği büyük merak konusu. Tecrübeli hocanın, yaklaşık 2 haftalık arada kurmaylarıyla birlikte şapkasını önüne koyması, yeni bir sayfa açarak takımı tekrar beklenen seviyeye çıkartması umut ediliyor.
 
(Fanatik)

Yorum Gönder