FLAŞ HABER

Pereira, Topal'a teşekkür etti.

14 Eylül 2015 Pazartesi 00:39

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa'yı 1-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

Pereira, Topal'a teşekkür etti.
 Karşılaşmayı değerlendiren Vitor Pereira "Bizim için en önemli nokta kazanmaktı. Buraya kazanmak için gelmiştik. Zor olacağını biliyorduk. Milli takım arasını geride bıraktık ve iki haftadır bir arada çalışamadan buraya geldik. Milli takım aralarından sonrası hep zor olmuştur. Sakatlarımız vardı ve bu da maçı bizim için daha zor hale getirdi. Çok önemli bir 3 puan aldık. Teknik açıdan iyi bir oyun olamadı ama kazandık" dedi.
 
Stoper oynayan Mehmet Topal'ın performansı sorulan Pereira "Herkesin önünde Mehmet Topal'a teşekkür etmek istiyorum. Kendi pozisyonunda oynamamasıan rağmen çok iyi performans ortaya koydu. Onunla, o pozisyon için az çalışmamıza rağmen çok iyiydi" diye konuştu.İstanbul'da sel nedeniyle marketten dönerken zor anlayan yaşayan Vitor Pereira'ya Kasımpaşa maçının bitiminde o anlar soruldu.
 
Soru üzerine gülmeye başlayan Portekizli teknik adam, "Maçla alakası yok aslında. Teknik direktör olmasnın yanı sıra bir eşim, benim de ailem var. Aileme, eşime yardımcı olmak için oradaydım. Ben de hava şartlarına şaşırdım. Eşim su birikintisini poşetlerle geçemedi, ben geçtim. Sonrasında komik bir an oluştu" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler FenerbahçePereira

Yorum Gönder