FLAŞ HABER

Pereira: Lider döneriz!

27 Eylül 2015 Pazar 09:41

Vitor Pereira: Lider döneriz! F.Bahçe'nin hocası Vitor Pereira, futbolcularına “Lider gidip lider döneceğiz. Bu maçı kazanıp iyice korkulan bir takım olalım” dedi

Pereira: Lider döneriz!
Teknik direktör Vitor Pereira, futbolcularını Beşiktaş maçı için iyice havaya soktu...

Portekizli çalıştırıcı zorlu 90 dakika öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde talebeleriyle yaptığı toplantılarda iddialı sözler kullanarak maçın önemini anlatmaya çalıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı yaptığı konuşmada, “Hepiniz son derece kaliteli ve tecrübeli oyuncularsınız. Bugüne kadar bir çok büyük maça çıktınız. Bir kez daha büyük bir maça çıkacaksınız. Nasıl kazanacağınızı biliyorsunuz. Sahaya çıktıktan sonra benim anlattıklarımdan çok sizin yapacaklarınız önemli. Bunun için tam konsantre olun ve hiçbir şeyi düşünmeyin. Maç sırasında hatalar olabilir ancak bundan etkilenip oyundan düşmeyin” dedi.

‘BİZDEN ÇEKİNİYORLAR’
Bu sezon Fenerbahçe’nin çok kaliteli bir kadro oluşturduğunun altını da çizen teknik direktör
Vitor Pereira, “Rakiplerimiz bizden çekiniyor. Her maçta savunma yaparak oynuyorlar. Ancak bu bir derbi. Savunma yapan değil açık oynayan bir takım olacak karşımızda. Yani bu sefer aynısı olmayacak. Bunun için derbiyi de kazanıp iyice korkulan bir takım olduğumuzu herkese gösterelim” ifadesini kullandı.

(HaberTurk)

Yorum Gönder