FLAŞ HABER

Pereira, Caner'i sinirlendirdi

03 Aralık 2015 Perşembe 14:08

Pereira, Caner'i sinirlendirdi.. Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında 6 Aralık Pazar günü deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Pereira, Caner'i sinirlendirdi
Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, iki grup halinde çalıştı.
 
Trabzonspor karşılaşmasına ilk 11'de çıkan isimlerden Diego, Mehmet  Topal, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, De Souza, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Luis  Nani ve Simon Kjaer, üst sahada pas çalışmasının ardından minyatür kale maç  yaptı.
 
Diğer oyuncular ise alt sahada hücum organizasyonları ve gol  çalışmalarının ardından son bölümde yarı sahada çift kale maç oynadı.
 
Sarı-lacivertli ekipte, tedavileri süren Raul Meireles, Mehmet Topuz  ve Hakan Çinemre salonda çalışırlarken, Van Persie de yine salonda kuvvet  çalışmaları yaptı.
 
Fenerbahçe, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Gaziantepspor  müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.
 
 
Pereria-Caner görüşmesi

 
Sarı-lacivertli oyuncu Caner Erkin, antrenmanın son bölümünde yer  almak istememesi sonrası teknik direktör Pereira ile hararetli bir konuşma yaptı.
 
Yarı sahada çift kale maçın ardından yardımcı antrenörü Filipe  Almeida'ya dizini göstererek, tesislere yönelen Caner, Pereira'nın çalışmaya  devam etmesini istemesi üzerine sinirlendi.
 
Portekizli çalıştırıcıyla bir süre hararetli şekilde konuşan Caner,  ardından sinirli bir şekilde idmanın son bölümündeki açma-germe çalışmalarına  dahil oldu.
 
Öte yandan, idmanın sonunda kulüp medya bölümü üzerinden açıklama  yapan sarı-lacivertli oyuncu, teknik direktör Pereira ile aralarında hiçbir  olumsuz konuşma geçmediğini, antrenman tamamlandığı için tesislere gitmek  istediğini dile getirdi.
 
Pereira'ya özel hediye

 
Antrenman öncesi Fenerbahçeli bir taraftar, teknik direktör Vitor  Pereira'ya Fenerbahçe logosu işlenmiş bir tabak hediye etti.
 
Çini ustası olduğunu belirten Mehmet Tunçkafa isimli taraftar, kendi  elleriyle yaptığı kenarları işlemeli ve ortasında Fenerbahçe logosunun bulunduğu  tabağı Pereira'ya teslim etti.
 
Taraftarla birlikte fotoğraf çektiren Portekizli teknik adam, hediye  için de teşekkürlerini iletti.
Anahtar Kelimeler PereiraCaner

Yorum Gönder