FLAŞ HABER

Paşa’ya Fransız sol kanat

11 Temmuz 2014 Cuma 14:11

Transferde sessiz görünen Kasımpaşa için Fransa'dan bir iddia geldi. Lacivert-Beyazlılar'ın Everton'ın sol kanat oyuncusu Magaye Gueye ile ilgilendiği ifade edildi.

Paşa’ya Fransız sol kanat
Eren Derdiyok ve Alpaslan Öztürk’ü kadrosuna katan, yeni sezon hazırlıklarına tesislerde başlayan Kasımpaşa’da transfer sesleri... Bu sezon eline geçen Avrupa vizesini lisans alamadığı için Karabük’e kaptıran Lacivert-Beyazlılar bu kez işini şansa bırakmak istemiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul ekibiyle ilgili flaş bir iddia Fransa’nın önde gelen spor sitelerinden Footmercato’dan geldi. İddiaya göre Kasımpaşa, Premier Lig takımlarından Everton’da sözleşmesi sona eren 24 yaşındaki kanat oyuncusu Magaye Gueye ile ilgileniyor. Bonservis sorunu olmayan futbolcunun birkaç Avrupa takımının da listesinde olduğu belirtildi. 

Barış’a talih kuşu 

Kasımpaşa’nın 24 yaşındaki stoperi Barış Başdaş’a Rusya Ligi’nin dev takımlarından Rubin Kazan talip oldu. Edinilen bilgiye göre, İstanbul ekibi ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu için Lacivert-Beyazlı kulübe yapılan teklif 1.5 milyon Euro. Teknik direktör Şota Arveladze’nin takımda tutmayı düşündüğü Barış’ın geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yorum Gönder