FLAŞ HABER

'Ortaya iyi bir tat çıkacak'

15 Ağustos 2015 Cumartesi 10:14

İlk lig maçında galibiyetle başlayan Vitor Pereira, geleceğe umutla bakıyor.

'Ortaya iyi bir tat çıkacak'
 F.BAHÇE’NİN başında çıktığı ilk lig maçında rahat bir galibiyet alan Vitor Pereira sezonun geri kalanında da aynı performansı sürdürmek istediklerini söyledi. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ifade eden Portekizli teknik adam, büyükannesinin cenazesine katıldıktan sonra Türkiye’ye dönüp dün de Eskişehir maçında takımın başına çıktı ve 90 dakika sonrası şöyle konuştu:
“3 puan önemliydi. Güçlü başlamak istiyorduk. Sahamızda oynadık ve bu maçı kazanmalıydık. Harika bir taraftarın önünde oynadık. Mükemmel bir atmosfer vardı. Hayatımda böyle iyi bir taraftar görmedim. Böyle bir atmosferi hiçbir yerde yaşamadım. Onlar için 5 gol atmak isterdik. 
 
‘SEYİRCİ MÜTHİŞ’
 
BÜYÜK bir destek bekliyordum ama bu kadarını beklemiyorduk. Mükemmel bir taraftar vardı. bu taraftar için her şeyimizi vermek zorundayız. Kariyerim boyunca gördüğüm en iyi taraftar grubu F.Bahçe’de.
 
ZOR bir maç oldu. 2’den sonra fırsatlar yakaladık ama daha fazla gol atamadık. Yolun başındayız. İleride ritmimizi artıracağımızı düşünüyorum. İlerleyen günlerde daha çok pas yapan, daha çok pozisyon bulan, daha çok koşan, daha agresif bir takım izleteceğimizden herkes emin olabilir. Bu kadar transferden sonra iyi bir yemek ortaya çıkarmak aşçıya bağlı. Ben mutfaktan anlamam ama futbolda elimden geleni yapacağım. Bu kadar iyi futbolcular varken çok iyi bir yemek ortaya çıkaracağız.”

Yorum Gönder