FLAŞ HABER

Okan Buruk'tan flaş karar

17 Haziran 2015 Çarşamba 17:17

Kayserispor'a imza atan Okan Buruk, kongre kararının ardından kulüp ile yaptığı sözleşmeden vazgeçti.

Okan Buruk'tan flaş karar
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayserispor ile prensip anlaşması yapan teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı kulübün  olağanüstü kongre kararı alması dolayısıyla anlaşmanın bağlayıcılığının kalmadığını bildirdi.
 
Buruk, yaptığı yazılı açıklamada, Kayserispor'un 23 Mayıs'ta  gerçekleştirilen kongresinde seçilen Hilmi Derinel başkanlığındaki yönetim  kuruluyla 7 Haziran'da anlaşmaya vardıklarını hatırlattı.
 
Prensip anlaşmasının ardından Derinel ve ekibinin, olağanüstü kongre  kararı aldığını belirten Buruk, şu ifadeleri kullandı: "Bu süreçte, yeni yönetim kurulunun önünü açmak adına daha önce  yaptığımız anlaşmanın iki taraf için de bir bağlayıcılığının kalmaması ve yeniden  yapılacak kongreden sonra iki taraf için de şartlar oluşursa tekrar  değerlendirilmesinin doğru olacağını düşünmekteyim. Yapılacak yeni kongrenin  Kayseri şehri için hayırlı olmasını diler, Kayserispor'un arzu ettiği yerlerde  olmasını içtenlikle temenni ederim."
 
Buruk, Gaziantepspor ile yollarını ayırmasının ardından Kayseri  temsilcisi ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına prensipte anlaşmaya varmıştı. 

Yorum Gönder