FLAŞ HABER

'O maçı unutamadım'

27 Eylül 2013 Cuma 10:53

Ersun Yanal: ‘O maçı unutamadım’... Ersun Yanal, dünkü idmanda futbolcularıyla sohbet ederken Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasını hala unutamadığını gösterdi.

'O maçı unutamadım'
Ligin ilk 5 haftası üzerine konuşan Yanal, “5 maç sonrasında 4 maçlık galibiyet serisini yakaladık. Ama Konya maçını ben hala unutmadım. 2-0’dan 3-2 kaybetmek kolay değil. O moralsizlikten kendinizi iyi ayağa kaldırdınız. O maçı sizler de asla unutmayın.

Rakiplerdeki durumlar bizi ilgilendirmez. Bizler saha içinde kendi işimizi yaparsak başarıyı elde ederiz. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Sonuçta kazanırsak hep iyiyiz ama kayıplarda ise büyük zararlar yaşarız. Bunu asla unutmadan saha içine konsantre olun” ifadelerini kullandı.

YANAL’DAN REHAVET UYARISI


Ersun Yanal, 4 maçlık galibiyet serisinin oyuncuların üzerinde rehavete neden olmaması için yoğun çaba gösteriyor. G.Birliği maçında rehavete kapılmamaları konusunda oyuncularını tek tek uyaran uyaran Yanal, takımdan 4 maçtaki mücadele azim ve kazanma hırsını G.Birliği maçında da sahaya yansıtmalarını istedi. Dünkü idmanda takımı toplayan Yanal,. bu düşüncelerini futbolculara da aktardı ve hata istemediğini söyledi.

Yorum Gönder