FLAŞ HABER

Mustafa Pektemek: 'Demba Ba'ya üzüldüm'

14 Temmuz 2015 Salı 16:48

Mustafa Pektemek: 'Demba Ba'ya üzüldüm'... Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mustafa Pektemek, Almanya kampında Ntvspor'a özel bir röportaj verdi.

Mustafa Pektemek: 'Demba Ba'ya üzüldüm'
İşte Mustafa Pektemek'in sözleri...

"EN KORKTUĞUM SAKATLIK"


"Çok sakatlık yaşadım. Gençlerbirliği'nde de Beşiktaş'ta da çapraz bağ sakatlığı yaşadım. Bunlar beni pek etkilemedi ama en korktuğum sakatlık yüz sakatlığımda. Bunlar futbolun içinde var. Belki çok yaşadım bunları ama ben de artık daha dikkatli davranacağım. Kendimde de aradım, "nerede hata yapıyorum" diye ama futbolda oluyor bunlar."

"Yaşadığım sakatlıklar kas sakatlığı değildi. Ben hep travmatik sakatlıklar yaşadım. Buna da yapılabilecek bir şey yok. Kendini korumuyor diyenler de oluyor. Topa çıkmayacaksam formayı da giymeyeyim o zaman."

Bunlar inşallah son olur. Özel hayatımda da çok fazla gezip tozmam, sporcu gibi yaşayan bir insanım."

"DEMBA BA'NIN GİDİŞİ"

"Beşiktaş'a ilk geldiğimde iyi maçlar oynayıp, iyi istatistikler çıkardım. Demba Ba'nın gelişiyle kanatlara daha fazla gittim. Ben forvetim, işim gol atmak ama çoğu maçta bunun dışında oynadım."

"Geçen sezon hem insanlık hem de futbolcu olarak takıma kattıkları ortadaydı. Tabii ki gidişi bizim için kayıp oldu ama onun yerini doldurabilecek oyuncular var. Üzüldüm ben şahsen gidişine."

"GOL ATMAKTAN ÇOK..."

"Öncelikle oynayıp, takıma katkı yapmak istiyorum. Çift haneli rakamlara ulaşmak istiyorum ama ben gol atmaktan çok takımın kazanmasını isteyen bir oyuncuyum. 4 senedir kupa kazanamadık bu hem takımın hem de benim eksiğim. Yeniden Milli Takıma seçilmek istiyorum. Milli Takıma seçildiğim zamanlarda oynayamadım, sakatlık problemlerimde oldu."

"SOSYAL MEDYAYI ÖNEMSEMİYORUM"

"Sosyal medyayı pek takip etmiyorum. Haşır neşir olamadım. Yazılanlara da itibar etmiyorum. Yönetim, sözleşmemi uzatmak istedi, ben de istedim ve imzalar atıldı. Başka konuşan insanları önemsemiyorum."

"İNÖNÜ'YÜ İSTİYORUZ"

"Geçen sezon 3 kulvarda yarışırken çok yolculuk yaptık. Bu bizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yordu. Bu bizim için çok büyük bir eksik. Stadımıza dönmek bizi çok daha iyi duruma getirecek. Hiç bir stat ne kadar dolu olursa olsun İnönü'nün atmosferi gibi olmaz."

Yorum Gönder