FLAŞ HABER

'Mustafa Denizli bu işin sırrını bilir'

22 Aralık 2014 Pazartesi 00:04

Beşiktaş'ın, Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Slaven Bilic yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

'Mustafa Denizli bu işin sırrını bilir'
 İşte Bilic'in açıklamaları...
 
"Oldukça zor bir maç, oldukça önemli bir galibiyet, kazanmayı hak ettik. İlk 35 dakikada harika oynadık. Çok iyi pas ve ortalar yaptık. İlk 25 dakikadan sonra yaptığımız top kayıpları ritmimizi etkiledi.Akhisar'ın da önde basmaya çalıştığı ve önde oynadığı dönemler var. Şu bir gerçek yorulmaya başladık. Akhisar risk aldı. Önde oynamaya başladı, bu da bizi zorladı. Çok yoğun bir maç takviminde oynuyoruz. Bu konsantrasyonumuzu birkaç hafta daha korumalıyız. Çarşamba günü bir maça daha çıkacağız ama, sakat oyuncularımız geri dönüyor. Çarşamba günü içinde bu olumlu bir sonuç doğuracaktır." Demba Ba'nın Trabzon maçında sakatlığı ortaya çıkmıştı. Onunla birlikte bir çok oyuncumuz da sakatlıklar vardı. Tam hazır değillerdi. Cenk de sadece dün takımla antrenman yapabildi. Gökhan Töre'nin ve Veli'nin antrenman eksiklikleri vardı. Oyuncular iyi bir antrenman yapamadan sadece tedavi süreçleriyle maça çıktılar.
 
Öte yandan yorumu Mustafa Denizli'nin; "Beşiktaş bu temposunu ikinci yarıda da devam ettirirse şampiyon olur" sözleri hatırlatılan Bilic şunları söyledi:
 
"Şampiyonluk konusunda konuşmak için hala çok erken. Mustafa Denizli 3 büyük takımla da şampiyon olmuş birisi ve o bu işin sırrını en iyi bilen kişidir. Diğer iki rakibimiz ne yazık ki kazanmaya devam ediyor. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz ve maç maç gideceğiz."
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder