FLAŞ HABER

Muslera'dan şampiyonluk itirafı

27 Temmuz 2015 Pazartesi 00:12

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, geride kalan sezonda elde edilen başarıları bir kenara bırakıp, yeni hedeflere ilerlemeleri gerektiğini söyledi.

Muslera'dan şampiyonluk itirafı
Uruguaylı futbolcu, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezonda  kendilerini daha zorlu bir ligin beklediğini kaydederek, "Dördüncü yıldızı  kazandık. İnanılmaz önemli bir başarıydı, ama artık bunu bir kenara bırakıp, yeni  hedefler ve kupalar için mücadele etmeliyiz. Birçok farklı kulvarda mücadele  edeceğiz. Çok çalışmamız ve kendimizi yeni sezona hazırlamamız gereken bir dönem geçiriyoruz" dedi. 
 
İzinli olması nedeniyle 4 gün önce katıldığı takımıyla zorlu  antrenmanlar yaptıklarını aktaran Uruguaylı kaleci, şunları söyledi: 
 
Çalışmalar iyi geçiyor. Zaman zaman yorucu da oluyor. Tamamen hedefe  odaklandık. Geçen sene olduğu gibi galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Dördüncü  yıldızı kazanmak için çok çalıştık. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camiası ve  her sene şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sene çok önemliydi, çünkü şampiyon  olunduğu takdirde 4. yıldızı kazanıp, adımızı tarihe yazma fırsatımız vardı.  Tanrıya şükürler olsun ki, bu bize nasip oldu." 
 
Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine olan desteklerini aralıksız  devam ettirmelerini isteyen Muslera, "Taraftarlarımız bizim için çok önemli.  Onlar bizim için her zaman itici güç. Maçın son dakikasında bile olsa stadımızı  dolu görmek bambaşka bir duygu. Bu takım, onları mutlu etmek için elinden geleni  yapacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 
 
"Doğru değişiklik başarıyı getirdi" 
 
Fernando Muslera, geride kalan sezonda inişli çıkışlı bir performans  ortaya koyduklarını hatırlatırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve  getirilmesini, "Doğru zamanda, doğru değişiklik" olarak nitelendirdi. 
 
Alınan istikrarsız sonuçların ardından bir değişiklik gerektiğini  vurgulayan Muslera, "Doğru zamanda doğru değişiklik yapıldı ve bu da bize  başarıyı getirdi. Yapılan değişiklikler bize olumlu yansıdı. Sonra da güzel bir  başarılar geldi" diye konuştu. 
 
Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin kendisine de olumlu etki  yaptığını anlatan başarılı kaleci, "Takımın havası değişince bu kaleciye de  yansıyor. Hamza hocanın gelişiyle beraber daha fazla motive olundu ve bu da benim  performansımı olumlu etkiledi. Son 6 maç hiç gol yemeden geçti. Bu benim için çok  önemliydi" ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder