FLAŞ HABER

Muslera için çılgın rakam

04 Ocak 2014 Cumartesi 11:20

Muslera için çılgın rakam... Muslera için 25 milyon euro isteniyor.

Muslera için çılgın rakam
Avrupa'da bir çokdev  takımın peşinde olan Galatasaray'ın başarılı filebekçisi Fernando Muslera'nın imzalayacağı yeni sözleşmede çok özel bir madde olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi 2016'da bitecek. Galatasaray Muslera ile yeni sözleşme imzalamak için her konuda anlaştı. Ancak yeni sözleşmede çok özel bir madde dikkatlerden kaçmadı. Henüz resmi imzaların atılmadı ama prensipte anlaşıldığı biliniyor. Yıllık 2 milyon euro alan Fernando Muslera yeni sözleşme ile 500 bin euro daha fazla kazanacak.

Yıllık 2 milyon euro alan Fernando Muslera yeni sözleşme ile 500 bin euro daha fazla kazanacak. Sözleşmede 500 bin euroluk bir artışın yanı sıra koyulan özel maddeye göre Fernando Muslera'nın bonservis bedeli 25 milyon euroya çıktı. Avrupanın bir çok takımının peşinde olduğu Muslera için Galatasaray kulübü bir nevi 25 milyon eurodan aşağıya kimseye satmayacağız mesajı verdi. 27 yaşındaki kaleciden memnun olan Galatasaray kulübü, Fernando Muslera'yı satmak istemiyor ama olası bir transfer hamlesinde ise elini güçlü tutmak istiyor. Ve bu rakamdan aşağıya inmeyeceklerinde kararlı oldukları bilgisi alındı.

Yorum Gönder