FLAŞ HABER

Moussa Sow Hangi Futbolcuları Beğeniyor?

27 Eylül 2013 Cuma 18:40

Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow, beğendiği futbolcuları FBTV'ye açıkladı.

Moussa Sow Hangi Futbolcuları Beğeniyor?
Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow, beğendiği futbolcuları FBTV'ye açıkladı.

 Moussa Sow, FBTV’de Fatih Demirkol’un sunduğu "Günün Röportajı" programına konuk oldu. İşte golcü oyuncunun açıklamaları:
"Aynı tempoda çalışmaya devam"
Öncelikle, üst üste kazanılan galibiyetlerin takımdaki içindeki yarattığı havaya değinen Senegalli oyuncu, "Takımın morali için üst üte kazanılan galibiyetler çok önemli. Maçları kazanmaya devam ediyoruz, fakat ayağımızın bir şekilde yere basması da gerekiyor.  Kendimizi çok fazla yukarıları da görüp çok da güvenin sıkıntısını yaşamamak lazım. Aynı ruh ve aynı tempodaki çalışmayla devam edersek, neden daha fazla maç kazanmayalım. Buradaki atmosfer güzel olmazsa tabiî ki güzelliği kaybederiz. Ve işler iyi gitmez" dedi.

"Bir aileyiz"
Takım içindeki havaya değinen Sow, "Biz burada eğlenmeyi ve gülümsemeyi bilen her zaman birbirleriyle şaka yapmayı bilen bir takımın parçasıyız. Fenerbahçe’de kendimizi aile ortamında hissediyoruz. Belki aynı dili konuşmuyoruz ama herkes burada birbirini çok iyi anlıyor.  Buraya geldiğimizde herkes birbirleriye eğleniyor. Birbirimizi görmekten mutlu oluyoruz. Buradakiler birbirinin kıymetini biliyor. Bu bizim işimize artı katkısı olan bir durum" diye konuştu.

"Herkes formasını alabilmek için daha iyi çalışmak zorunda"
Takım içinde yaşanan forma rekabetine değinen golcü oyuncu, "Böyle bir forma rekabeti her takımda var. Bu rekabet sayesinde ilerleyeceğiz ve kendimizi geliştireceğiz. Rekabetin olmadığı takımlarda oyuncular kendilerini rahat hissedip, performanslarını kaybedebilirler. Rekabet sonrasında herkes sahada formasını alabilmek için daha iyi çalışmak zorunda kalıyor" ifadelerini kullandı.

Oynamaması
Son dönemde yaşanan dedikodulara da açıklık getiren Sow,  "2 hafta sahaya çıkamadım. Birçok dedikodular vardı. Bu hocamızın tercihiydi. Belki bana bir mesaj vermek amacındaydı.  Önemli olan çalışmak ve çalışmanın karşılığını alıyoruz. Allah’a şükür çalışmalarımı iyi bir şekilde yürüttüm ve inşallah da böyle devam edeceğim" dedi.


"İlk maçımı unutamıyorum"
Fenerbahçe forması ile çıktığı maçı hala unutamadığını söyleyen  golcü futbolcu, "İlk maçımda beni çok iyi karşıladılar ve hala akılımda. Onlar her maçta oradalar ve her maçta bize sevgilerini gösteriyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. Onların bana olan bu sevgisi beni mutlu ediyor ve onlar için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Fenerbahçe formasını terletmek için en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.


Beğendiği golcüler
Beğendiği golcüler ile ilgili soru üzerine Sow, "Herkesin tanıdığı Drogba ve Burak var Türkiye'deki en iyi golcüler arasında. Beşiktaşlı Hugo Almeida, Galatasaray'dan Umut Bulut var tabii bir de. Avrupa'da ise Cristiano Ronaldo tabii ki" ifadelerini kullandı.


"Elimden gelenin en iyisini yapacağım"
Sözlerini taraftarlara teşekkür ederek tamamlayan Sow, "Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben onların bana gösterdiği sevgiye layık olabilmek için bu sevginin bir nebze teşekkürünü verebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Yorum Gönder