FLAŞ HABER

Mosturoğlu açtı ağzını yumdu gözünü !

06 Ağustos 2015 Perşembe 20:41

Fenerbahçe SK, Fred konusunda UEFA Kontrol Etik Disiplin Kurulu'na 2. kez başvuru yaptı.

Mosturoğlu açtı ağzını yumdu gözünü !
 Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu yapılan başvuru ile ilgili açıklamada bulundu ve isyan etti.
 
İŞTE MOSTUROĞLU'NUN SÖZLERİ...
 
"Fred konusuyla ilgili yurtdışından bir hukuk bürosuyla anlaştık ve UEFA, FIFA ve diğer kurumlarla iletişim halindeyiz. Fred'in doping yaptığı kesin. Kullandığı maddeyi bilmiyoruz. FIFA ve UEFA'nın bilgi dahilinde de değil. Türkiye herhalde bu işi kraldan çok kralcı şekilde uyguluyor. Bu Fenerbahçeli bir oyuncunun başına gelse, bunu hem kamuoyu linç ederdi... Shakhtarlı oyuncunun doping kullandığı ve o dopingi silmek için de ilaç kullandığı dünya tarafından biliniyor. Ama buna kimse müdahale etmiyor. Türkiye'de kanaat önderleri bir yorum yapmıyor. Biz de mücadele ediyoruz. Yarın ya da öbür gün kuralar çekilecek ve hukuki olarak bu kadar kısa sürede sonuç alamayağız, ancak belki tazminat alma durumu olacak. En azından başvurumuzla, bunu dünya kamuoyunun gündemine sunmuş olduk. CAS'a kadar gideceğiz, ondan sonrası yargının vereceği karar."
 
"Sportif olarak geri dönüş kolay değil. Devler Ligi'nde fikstür yürüyor. Bu süreç CAS'a intikal ederse, geride de kalacaktır. Belki sonunda sorumluları hakkında bir tazminat durumu doğacaktır. Ancak biz kulübümüzün haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Niye Fenerbahçe bu başvuruyu yapıyor diyen hukukçular var. Güney Amerika federasyonunun keyfi davranışı zaman içinde karşılığını bulacaktır."

Yorum Gönder