FLAŞ HABER

"Messi ve Ronaldo dışında herkesi alabiliriz"

24 Temmuz 2015 Cuma 14:22

Arsenal'in yöneticisi Lord Harris, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo dışında her futbolcuyu satın alabileceklerini söyledi.

"Messi ve Ronaldo dışında herkesi alabiliriz"
 İngiliz basınına konuşan Harris, Emirates Stadı'ndan elde edilen  gelirin Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in istediği transferler için  ayrıldığını belirterek, "Arsenal bu yaz, kulüp tarihinin transfer rekorunu  kırabilir. İstediğimiz oyuncuyu satın alabiliriz. Tabii, Lionel Messi ve  Cristiano Ronaldo dışında" ifadelerini kullandı. 
 
Emirates Stadı'na taşındıkları dönemde kulübün maddi yönden sıkıntı  yaşadığını anımsatan Harris, "Artık maddi konularda çok daha rahatız. Wenger'in  transfer listesini alacağız. İlk amacımız, bir santrforu kadromuza katmak ama  ismini veremem" diye konuştu. 
 
Kulübün son derece sağlıklı bir maddi yapısı olduğunu ifade eden Harris, bankada 200 milyon Sterlin nakit paralarının bulunduğunu açıkladı. Transfer kararının Wenger'e ait olduğunu söyleyen Harris; "Menajerimizden talep gelmesi halinde yıldız bir forvet için 100 milyon Sterlin ödeyecek gücümüz var" dedi.
 
Arsenal, 2013 yılında kadrosuna kattığı Mesut Özil için Real Madrid'e  50 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek en pahalı transferini gerçekleştirmişti. 

Yorum Gönder