FLAŞ HABER

Messi tatil'de Arda Turan Kamp ta

18 Temmuz 2015 Cumartesi 00:03

Geçtiğimiz günlerde 41 milyon Euro'ya Barça'ya transfer olan Arda Turan, teknik direktör Luis Enrique tarafından Barcelona'nın 24 kişilik ABD kampı kadrosuna alındı.

Messi tatil'de Arda Turan Kamp ta
 FIFA kararı gereği hazırlık maçlarında oynayamayacak olan milli futbolcumuz Arda Turan, Geçen sezonu üç kupayla kapatan Barcelona'nın 24 kişilik ABD kampı kadrosuna alındı.
Teknik Direktör Luis Enrique'nin açıkladığı 20 as ve 4 altyapı oyuncusundan seçilen olan 24 kişilik kadroda Barcelona'nın yeni transferi Arda Turan da yer aldı. Barcelona'nın ABD kamp kadrosu şu şekilde: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Pedro, Iniesta, Suárez, Rafinha, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Arda Turan, Aleix Vidal, Sandro, Munir, José Aurelio Suárez, Sergi Samper, Gumbau ve Halilovic.

Barcelona'nın içinde bulunduğu transfer yasağı nedeniyle resmi maçlarda Ocak ayına kadar oynayamayacak olan Arda Turan'ın, hazırlık karşılaşmalarında oynamasına da engel konulmuştu.

Copa America'da forma giyen Şilili kaleci Claudio Bravo, Arjantin'den Lionel Messi, Javier Mascherano, Brezilya'dan Dani Alves ve Neymar ise tatillerini bitirdikten sonra kampa dahil olacak.

Yorum Gönder