FLAŞ HABER

Mert Günok'un yeni adresi!

15 Haziran 2015 Pazartesi 16:54

Fenerbahçe ile yollarını ayırdığını açıklayan Mert Günok'un bir hafta önce eski hocası ile ön anlaşma yaptığı öğrenildi.

Mert Günok'un yeni adresi!
Fenerbahçe ile yollarını ayırdığını açıklayan Mert Günok'un bir hafta önce eski hocası Aykut Kocaman ile ön anlaşma yaptığı öğrenildi.
Geçen yıldan bu yana Mert Günok'a ilgisi bulunan Torku Konyaspor bu kez transferi bitirmek üzere. Mert'in dün yaptığı açıklamalardan bir hafta önce Aykut Kocaman ile görüştüğü, Kocaman'a ayrılması durumunda yeşil-beyazlı ekibe imza atmak için söz verdiği öğrenildi.
25 yaşındaki kalecinin direk oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bu yüzden Torku Konyaspor'a imza atmayı kabul ettiği belirtildi. Konyaspor'dan başka talibi olmayan Mert Günok'un dün geceki gelişmelerden sonra menajeri Batur Altıparmak'a Konyasporlu yöneticilerle görüşmesi için yetki verdiği transferin önümüzdeki günlerde sonuca kavuşacağı öğrenildi.
Mert gelirse Felgueiras gidecek
Eski oyuncusu Mert'i çok isteyen Aykut Kocaman, Kaya Tarakçı'yı ikinci kaleci olarak düşünüyor. Kocaman, Mert'in imzası durumunda Portekizli file bekçisi Mario Felgueiras'tan ise kendisine kulüp bulmasını isteyecek.

Yorum Gönder