FLAŞ HABER

'Menajerim Fikret Orman'la görüşecek'

24 Haziran 2016 Cuma 02:06

'Menajerim Fikret Orman'la görüşecek'.. Beşiktaş'ın peşinde olduğu Gustavo Gomez, menajerinin kulüp başkanı Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

'Menajerim Fikret Orman'la görüşecek'
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Lanus'un başarılı savunma oyuncusu Gustavo Gomez, kulübüne ayrılmak istediğini ilettiğini söyledi.

Ülke basınına konuşan Paraguaylı oyuncu, "Menajerimle konuştum. Kendisi şu anda İtalya'da. Daha sonra Türkiye'ye seyahat edecek ve Beşiktaş başkanı ile bir araya gelecek." dedi.

Kulübüne ayrılma isteğini ilettiğini de sözlerine ekleyen 23 yaşındaki oyuncu: "Lanus başkanına Avrupa'ya gitme talebimi ilettim. Bu takımın da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden, iyi bir takım olmasını istiyorum. Lanus'un ve benim isteğim olursa, transerde bir sorun olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

LAZIO DA DEVREDE

Öte yandan İtalyan medyasında yer alan haberlerde geçtiğimiz günlerde Marcelo Bielsa ile anlaşan Lazio'nun da Gustavo Gomez'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

LaLazioSiamoNoi'de yer alan haberde Lanus'un başarılı oyuncu için 9 milyon avro talep ettiği, Beşiktaş'ın teklifinin ise 6.5 milyon avro olduğu belirtildi.-

Futbol hayatına ülkesinin takımlarından Libertad altyapısında başlayan Gomez, 2014 yılında Lanus'a transfer olmuştu.

(Goal)

Yorum Gönder