FLAŞ HABER

Menajeri açıkladı: "Beşiktaş'ta kalacak"

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:14

Tolgay için son nokta: Beşiktaş'ta kalacak.. Tolgay Arslan'ın durumuna açıklık getiren menajeri Di Frisco, oyuncunun Beşiktaş'ta ödemelerle ilgili sıkıntısı olup olmadığı konusunu da netleştirdi.

Menajeri açıkladı: "Beşiktaş'ta kalacak"
Beşiktaş'ta gösterdiği performansla takdir toplayan Tolgay Arslan'ın takımdaki geleceği belli oldu. Hamburg'dan transfer olduğu siyah-beyazlılarda son dönemin en çok öne çıkan isimlerinden olan ve hakkında bazı büyük kulüplerin peşinde olduğu yönünde iddialar ortaya atılan 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Francesco Di Frisco, yaptığı açıklamada Tolgay'ın durumuna açıklık getirdi.

Di Frisco, "Tolgay ile ilgilenen kulüpler olmasına karşın başka bir takıma transfer olmayacak. Beşiktaş'ı seviyor ve burada son derece mutlu. Gelecek yıl siyah-beyazlı forma ile yeni stadında şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor" dedi.

Siyah-beyazlı kulüpteki ödeme konusuna da açıklık getiren Di Frisco, Tolgay'ın ödemelerinde aksaklık olmadığı, Beşiktaş'ın oyuncunun maaşını zamanında ödediği bilgisini paylaşarak "Daha çok paralar kazanabileceği bir kulübe gitmek gibi bir düşüncesi de yok. Beşiktaş taraftarı gibi taraftarı başka yerde bulamayacağını düşünüyor" değerlendirmesini yaptı. 
(Skorer)

Yorum Gönder