FLAŞ HABER

Melo'ya emekli ikramiyesi

14 Ağustos 2015 Cuma 01:39

elo, G.Saray ile sözleşmesini 1+3 yıllığına uzattı

Melo'ya emekli ikramiyesi
 Inter ve Flamengo’dan beklediğini bulamayan Sambacı, G.Saray ile yeniden anlaştı. 1 sezon kalan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Melo 37 yaşına kadar G.Saray’da kalacak ve yıllık 2.6 milyon Euro kazanacak
YENİ yapılacak transferlerden çok Melo’nun durumunu merak eden sarı-kırmızılı camia, Sambacı’nın kontratını uzatmasıyla rahat bir nefes alırken oyuncunun mukavelenin uzunluğu şaşkınlık yarattı. Geçen sezon sonu takımdan ayrılmak istediğini belirterek yönetimden ve teknik heyetten izin isteyen Melo’ya izin çıkarken yönetim bonservis bedeli olarak bir sezonluk alacağı olan 3.1 milyon Euro’yu istemişti.
 
BREZİLYALI oyuncu, Inter ve Flamengo ile anlaşmanın kıyısına gelirken her iki kulüp de ne G.Saray’ın istediği bonservisi verebildi ne de oyuncuya 3.1 milyon Euro’ya yakın bir para önerdi. Ailesinin de isteği ile ayrılmak için çabalayan Melo ücretinde indirime gitse de anlaşma sağlanamadı ve Sambacı da G.Saray’da kalmak istediğini yönetime iletti.
 
BİR süredir devam eden görüşmelerde dün sonuca ulaşılırken 1 yıl daha kontratı bulunan oyuncu ile artı 3 yıllık anlaşmaya varıldı... Bu sezon için alacağı 3.1 milyon Euro’yu kazanacak olan Sambacı sonraki 3 sezonda ise her sezon için 2.6 milyon Euro ve maçbaşı 20 bin Euro alacak. 
 
32 yaşında olan Melo yeni yapılan kontratla futbolu G.Saray’da bırakmak adına büyük bir adım atarken sosyal medyada 36 yaşındaki bir oyuncuya verilecek 2.6 milyon Euro tartışma konusu oldu. Öte yandan sözleşmeye eklenen ‘Her sezon sonu taraflar sözleşmeyi fesfetme hakkına sahiptir’ maddesi dikkat çekti.
Anahtar Kelimeler GalatasarayMelo

Yorum Gönder