FLAŞ HABER

Melo’nun yerine ya Lucas ya da Gökhan İnler!

12 Temmuz 2015 Pazar 15:27

Felipe Melo sonrası için hazırlık yapan Galatasaray'ın, Lucas Leiva konusunda ciddi adımlar attığı ortaya çıktı.

Melo’nun yerine ya Lucas ya da Gökhan İnler!
Felipe Melo sonrası için hazırlık yapan Galatasaray’ın, Lucas Leiva konusunda ciddi adımlar attığı iddia edildi. İtalyan Corriere Dello Sport, Melo’nun Inter’e geleceğini, Melo’nun gelmesiyle boşa çıkacak Gary Medel’in Liverpool’a gideceğini, Medel’in gelmesiyle boşa çıkacak olan Lucas’ın ise Galatasaray’a gideceğini iddia etti. Gazete, Lucas için Galatasaray adına Liverpool’la ilk teması gerçekleştiren kişinin kulübün sportif direktörü olduğunu da iddia etti.

Fenerbahçe, İnler işini bozmaya çalışacak!

İtalyan Pianet Azzurro’dan Vincenzo Letizia ise çok ilginç bir iddia ortaya attı. Galatasaray ve Gökhan İnler’in anlaştıklarını, sarı-kırmızılı ekibin yöneticilerinin Napoli ile İnler’in bonservisini almak için pazarlıklarda son aşamaya geldiğini iddia etti. Fakat transferinin sonuçlanmasının Fenerbahçe’nin araya girmesi yüzünden geciktiğini iddia etti. Fenerbahçe’nin Napoli’ye yaptığı teklifin daha iyi olduğunu belirtti.

Tanman, İnler’i almak için Milano’ya gitti!

Öte yandan son dakika olarak geçen haberde Galatasaray Sportif Direktörü’nün Milano’ya gittiği iddia edildi. Direktörün burada Napolili yöneticilerle bir araya geldiği ve Gökhan İnler için teklif yaptığı belirtildi. İnler’in, Watford’un teklifini Galatasaray’da oynamak için reddettiğinin altı çizildi.

Yorum Gönder