FLAŞ HABER

Mario Gomez görüşmelerinde son dakika!

28 Temmuz 2015 Salı 19:09

Beşiktaş'ın, Fiorentina'dan Alman forvet Mario Gomez'i renklerine bağladığı şeklinde dün gece gelen haberlerin aksine bugün görüşmelerin hala sürdüğü belirtildi.

Mario Gomez görüşmelerinde son dakika!
Beşiktaş’ın Fiorentina’dan Mario Gomez’i renklerine bağlamak için haftalardır verdiği mücadelede son aşamaya gelindi. Dün ajanslarına düşen “Beşiktaş işi bitirdi” şeklindeki haberlerin aksine bugün gelen haberler sürüncemenin devam ettiği şeklinde…

GOMEZ GÖRÜŞMELERİNDEN YİNE SONUÇ ÇIKMADI

Mario Gomez için bugün yapılan ikinci tur görüşmelerinden de bir sonuç alınamadı. Beşiktaşlı yetkililer Gomez için son bir görüşme daha yapmak için bir gün daha süre istediler. Yarın yapılacak görüşmeler sonrasında Alman oyuncunun Beşiktaşlı olup olmayacağı net olarak karara bağlanacak.

“GOMEZ İÇİN BUGÜN YİNE GÖRÜŞECEĞİZ”

Fiorentina Genel Menajeri Daniele Pradè, Sky Sports’a yaptığı açıklamada, “Mario Gomez’in Beşiktaş’a transferi henüz netleşmedi. Bu gece (dün) ve yarın (bugün) bir kez daha bir araya geleceğiz. Bakalım göreceğiz, ne olacak. Yerine mi? Bazı isimlerle görüşmelerimiz var” dedi.

“CHRIRICHES İLE İLGİMİZ YOK”

Prade, Galatasaray’ın da güdeminde olan Vlad Chiriches içinse, “Onunla ilgimiz yok. İlgilenmiyoruz. Hiç bir günde takip etmedik” açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder