FLAŞ HABER

ManU F.Bahçeli oyuncunun peşinde!

18 Aralık 2013 Çarşamba 12:17

Manchester United Mert Günok'un peşinde! İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Mert Günok ile ilgileniyor.

ManU F.Bahçeli oyuncunun  peşinde!
Habertürk'de yer alan habere göre; Manchester United, F.Bahçe’nin ‘kulübedeki cevherini’ fark etti bile! Kadrosunda bulunan İspanyol David De Gea ve Danimarkalı Anders Lindegaard’ın yanına 3. bir isim arayan Ada ekibi, ‘gelecek vaad eden yetenekler’ listesinde Mert’i ilk sıraya koydu.

1.5 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

F.Bahçe’nin altyapısından yetişen ve 6 yıldan bu yana A Takım’da çalışan Mert Günok, kulübünde forma giymeden A Milli Takım kadrosuna dahil edilmiş, bu durum nedeniyle Abdullah Avcı büyük eleştiri almıştı. United oyuncu izleme yetkililerinin ‘transfer havuzunda’ ilk sırada yer alan Mert’in, 2014-15 sezonu sonuna kadar F.Bahçe’yle sözleşmesi bulunuyor. Bakalım İngiliz ekibi, oyuncu izleme yetkililerinin verdiği bu rapor sonrası Mert için Kanarya’nın kapısını çalacak mı?

MERT’İN ARTILARI

Penaltı uzmanı: Bu sezon F.Bahçe’nin Konya ve Eskişehir maçlarında forma giyen Mert Günok, iki karşılaşmada da rakiplerin birer penaltı atışına gol izni vermemişti. 2010-11 sezonunda Avni Aker’de Colman’ın penaltısını kurtaran ve Trabzonspor’a karşı elde edilen şampiyonlukta büyük rol oynayan Mert, geçen yıl kupadaki Sivas maçında da beyaz noktadan Erman’a geçit vermemişti.

Uzun ve çabuk: 13 yaşında F.Bahçe altyapısına giren Mert Günok’un uzun boyu ve kalecilik için kusursuz fiziği dikkat çekiyor. Uzun boyuna rağmen çabuk olan Mert, özellikle hava toplarındaki cesaretiyle öne çıkıyor. İdmanlardan sonra yaptığı özel çalışmalar da, yükselen performansında önemli bir unsur.

Yorum Gönder