FLAŞ HABER

Malaga'dan G.Saray'a Amrabat teklifi

17 Nisan 2015 Cuma 13:51

Malaga'dan G.Saray'a Amrabat teklifi Galatasaray yöneticileri, Amrabat için Malagalı yetkililer ile İstanbul'da bir araya geldi. Amrabat'ın Malaga'da kalması için sarı-kırmızılı yönetime teklifte bulunuldu.

Malaga'dan G.Saray'a Amrabat teklifi
Galatasaray, Amrabat'ın sözleşmesinde bulunan 3.5 milyon Euro'luk bedelin peşin ödenmesini istedi. Ancak Malagalı yöneticiler bu ücreti taksitlendirmek isteyince görüşmeler olumsuz sonuçlandı. İstanbul'da yapılan görüşmede İspanyol yetkililer Amrabat'ın Malaga'da mutlu olduğunu ve kendisinden memnun olduklarını belirtti.

Galatasaray Kulübü de Faslı oyuncunun transferinin ancak 3.5 milyon Euro'nun peşin ödendiği takdirde mümkün olabileceğini belirtti. Yapılan görüşme sonunda İspanyol yetkililer düşünmek için süre isteyerek masadan kalktı.

KRİTİK TRANSFER AÇIKLAMASI!
Malaga'da sezon sonuna kadar kiralık oynayan Amrabat'ın sözleşmesinde Nisan ayı sonuna kadar uzatma opsiyon süresi bulunuyor. Malaga, bu ayın sonuna kadar Amrabat'ın bonservisini almazsa Faslı futbolcu önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Görüşme ile ilgili İspanyol basınına konuşan Amrabat, "Malaga'nın benden memnun olması güzel. Burada kalmak benim elimde değil ama bunu istemelerinden dolayı memnunum. Sadece futboluma konsantre olmak istiyorum" dedi.
La Liga'da çıkış yakalayan Amrabat, 24 maçta ilk 11'de şans buldu. 5 gol atan Faslı oyuncu 3 asist yaptı.(NTVSPOR)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder