FLAŞ HABER

Maç Öncesi Askere Almaya Geldiler!

09 Kasım 2013 Cumartesi 18:48

Kasımapaşa deplasmanında 3-0 kaybeden Gaziantepspor'da teknik hoca Bülent Uygun şok açıklamalarda bulundu.

Maç Öncesi Askere Almaya Geldiler!
 Deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Gaziantepspor'da kötü günlerin geride kalacağını söyleyen Uygun, genç futbolcu Muhammed Demir'i sabah 5 buçukta askerlik konusu yüzünden güvenlik güçlerinin almak için otele geldiğini ifade etti.
Bu konuda yetkililerden hamle beklediğini dile getiren Uygun şu ifadelerini kullandı.

"Kasımpaşa'nın ilk 20 dakikada arka arkaya 3 gol bulmuş olması ve hatalar yenilmemize neden oldu"

"Futbolcuları hiçbir zaman suçlamadım. Aynı şekilde yine suçlamayacağım. Bu mağlubiyet bizi daha çok sıkıntıya soktu. Elazığ maçıyla birlikte çıkış yakalayıp eski günlere dönmeye ihtiyacımız vardır."

"Futbolcular da kötü futbollarının cezasını çektiklerini ikinci yarıda göstermye çalıştılar. Zorlu günler geçiriyoruz. Çok da iyi kadroya sahibiz. Ayağa kalkmamız gerek."

"SABAH 5 BUÇUKTA..."

"Kötü günlerin sebeplerini medya önünde tek tek sıralarsam olmaz. Ancak tek bir şey istiyorum. Tümer de, Şansal abi de bu konuyla ilgili hassaslar, özellikle sayın vekil Hakan Şükür'ün de bu konuya dikkat çekmesini istiyorum. Sabah 5 buçukta askerlikle ilgili Muhammed Demir'i otelden güvenlik güçleri almak için geldi. Kulübümüz zamanında müraacat yapmamış bununla ilgili sıkıntı yaşadık. Akabinde 15 gün içerisinde müraacatlarını yapılmasını istediler. Bu sistemin değişmesi gerekiyor. 33 yaşında askere gidip, askerlik yapıp tekrar futbola dönme ihtimalleri yok bu gençlerin. Futbol hayatı biter çocuğun. Askerlikle ilgili yaş sınırını 35'e çıkartıyorlar. Futbolcuların ekmeğini bu işten kazandığını düşünürsek onların da bu rahatlığı yaşamaları için gerekli kanunların çıkarılması gerek." 

Yorum Gönder