FLAŞ HABER

Lazio - Galatasaray maçı şifresiz

24 Şubat 2016 Çarşamba 15:07

Lazio - Galatasaray maçı TRT'den verilecek.. Galatasaray, 1-1'in rövanşında İtalyan ekibi Lazio ile deplasmanda karşılaşacak.

Lazio - Galatasaray maçı şifresiz
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında, 25 Şubat Perşembe günü İtalya ekibi Lazio'ya konuk olacak. İstanbul'da 1-1 biten maçın rövanşı, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak olan kritik karşılaşma, TRT 1 ve TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak.

Tur için galibiyet veya iki ve üzeri gollü beraberlik gerekiyor

İtalyan ekiplerine karşı Avrupa kupalarında deplasman galibiyeti bulunmayan Galatasaray'ın, tur atlayabilmek için normal sürede Lazio'yu yenmesi veya iki ve üzeri gollü beraberlikle maçı tamamlaması gerekiyor.

Karşılaşmanın normal süresinin 1-1'lik eşitlikle sonuçlanması durumunda ise uzatmaya gidilecek. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa, tur atlayacak takım penaltılar sonucunda belirlenecek.

Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-1 biten ilk maçta, sarı-kırmızılı ekibimizin golünü 12. dakikada Sabri Sarıoğlu, İtalyan temsilcisinin golünü ise 21. dakikada Savic kaydetmişti.

Yorum Gönder