FLAŞ HABER

Kuyt'tan Türkiye açıklaması!

12 Ekim 2013 Cumartesi 15:32

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dirk Kuyt, oynayacakları Türkiye maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Kuyt'tan Türkiye açıklaması!
 Dün Macaristan karşısında aldıkları 8-1’lik galibiyetle herkesi şaşırtan ve aynı zamanmda da korkutan Hollanda milli takım Salı günü Şükrü Saraçoğlu stadyumunda Türkiye ile karşılaşacak. Bu önemle mücadele öncesi Türkiye’yi oldukça yakından tanıyan Fenerbahçeli Dirk Kuyt açıklamalarda bulundu.
"Kendimi önemli hissediyorum"

İlk olarak Fenerbahçe’deki performansı değerlendiren Hollandalı yıldız, “5 gol atmak ve lider olmak gerçekten güzel. Burada kendimi önemli hissediyorum. Hem kişisel hem de takım olarak çok başarılıyız” ifadelerini kullandı.

"Bu maç çok özel"

Salı günü Türkiye ile oynayacakları maç hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Kuyt, “Bu maç benim için çok özel. Evimin hemen yanında oynayacağım. Milli takımdan çok sayıda oyuncuyu tanıyorum. O yüzden bu maç çok özel olacak” dedi.

İstanbul'daki yaşamı

İstanbul’daki yaşamı hakkında da ufak ipuçları veren yıldız futbolcu, “İstanbul kesinlikle dünyadaki en iyi şehirlerden biri. Liverpool’da geçirdiğim 6 seneden sonra buraya geldiğimde tabii ki bir şok yaşadım. Fakat ailem de buraya alıştı. Çocuklarım uluslararası bir okula gidiyor ve eşimde oldukça mutlu. O yüzden burada mutluyuz”  diye konuştu.

Dirk Kuyt’un hafif sakatlığı bulunan Robin van Persie yerine ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Yorum Gönder