FLAŞ HABER

Kuyt'tan transfer itirafı

17 Aralık 2013 Salı 15:09

Kuyt'tan transfer itirafı.. Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Napoli-Inter arasında oynanan karşılaşmayı izledikten sonra İtalyan basınına çok özel açıklamalarda bulundu.

Kuyt'tan transfer itirafı
Cuma günü Akhisar karşısında 4-0’lık bir galibiyet alan Fenerbahçe’de Dirk Kuyt maçtan sonra İtalya’nın yolunu tutmuştu. Liverpool’dan arkadaşı Pepe Reina’yı ziyarete giden, eski hocası Rafael Benitez ile de görüşme fırsatı yakalayan Hollandalı oyuncu önemli itiraflarda bulundu.

"Napoli şampiyon olabilir"


Napoli-Inter maçından oldukça etkilendiğini belirten Kuyt, “Bol gollü ve de çekişmeli bir maçtı. Sahada iki tane çok iyi takım vardı. Napoli şampiyonluğa ulaşabilir ama Juventus da çok güçlü gözüküyor. Ama Napoli Ocak’ta bir iki takviyeyle şampiyonluğun en büyük adayı konumuna gelebilir” diye konuştu.

Transfer itirafı!

Liverpool’dan eski hocası Rafael Benitez’e de övgüler yağdıran Kuyt, “Bana göre Benitez işinde oldukça usta. Belki de çalıştığım en iyi teknik direktör. Inter’de çalıştığı dönemde beni istemişti ama o zaman Liverpool buna izin vermemişti” itirafında bulundu. (Ajansspor)

Yorum Gönder