FLAŞ HABER

Kuyt'tan Gerrard itirafı

28 Mart 2015 Cumartesi 16:31

Kuyt'tan Gerrard itirafı.. Steven Gerrard'ın Liverpool'daki son maçına sakatlığı nedeniyle gidemeyen Dirk Kuyt, eski takım arkadaşına övgü dolu sözler sarf etti.

Kuyt'tan Gerrard itirafı
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt Ada basınına konuştu, bugüne kadar forma giydiği en iyi oyuncuyu açıkladı. The Sun'a bir röportaj veren 34 yaşındaki oyuncu, "Bugüne kadar birlikte oynadığım en iyi oyuncu Steven Gerrard" dedi. Kuyt önümüzdeki günlerde oynanacak Gerrard'ın veda maçına davet edilmiş ancak sakatlığı nedeniyle gidemeyeceği açıklanmıştı.

Kuyt şunları söyledi: "Futbol hayatım boyunca bugüne kadar birçok büyük isimle oynama fırsatı elde ettim: Luis Suarez, Arjen Robben, Robin van Persie, Ruud van Nistelrooy, Fernando Torres... Hepsi de müthiş isimlerdi. Ama Gerrard içlerinde en iyisiydi".

Dirk Kuyt, "Steven benim takımım için her şeyimi verdiğimi görüyordu. Liverpool'daki ilk sezonumda ikinci forvet olarak oynadım ve 14 gol attım. Ancak sonraki sezon Torres gelince ben sağ kanada geçtim. Bu bölgede de Steven ile uyumlu bir görüntü çizdik" diye konuştu. 

Yorum Gönder