FLAŞ HABER

Kulüp başkanı özür diledi!

30 Ekim 2015 Cuma 13:23

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından kullandığı ifadelerin yanlış anlaşılmasından dolayı istemeyerek üzdüğü kadınlardan özür diledi.

Kulüp başkanı özür diledi!
 Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan  açıklamasında, Trabzonspor'un sportif manada uğramış olduğu haksızlıklara karşı  vermeye çalıştığı mesajlarda kullandığı bir örneğin kadınlar tarafından yanlış  anlaşıldığını üzülerek, bu cümlelerinin siyasi emellerine alet etme peşinde  koşanları ise hayretle takip ettiğini belirtti. 
 
"Bugün beni kadınlarımız üzerinden eleştirmeye kalkanlardan daha çok  kadına saygı duyduğumu ve onlar gibi menfaat beklemeksizin bu duyguyu taşıdığımın  bilinmesini isterim" ifadesini kullanan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: 
 
"Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyan kadınlarımızın bu ülkenin  kurtuluşunda gösterdiği mücadeleyi bilecek kadar da tarihi bilgiye sahibim.  Yaşamın her alanında eşit bir şekilde Türkiye'yi yönetmeye aday kadınlarımız  bilsinler ki onlara vurulacak bir fiskeden eşime ve anneme vurulmuş kadar üzüntü  duyarım. Konuşmamın bir bölümünde kullandığım cümlelere farklı anlamlar  yüklenerek vermeye çalıştığımız mesajları kimse kendine göre yorumlamasın.  Benim  nasıl bir mesaj vermek istediğimi anlayanlar çok iyi anlamıştır. Kullandığım  ifadelerimin yanlış anlaşılmasından dolayı istemeyerek üzdüğüm kadınlarımızdan  özür diler, Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, Gazi Mustafa  Kemal Atatürk'ün şu sözlerini hatırlatmak isterim; (Türk milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını böyle analar yetiştirmiştir.)" 
 

Yorum Gönder