FLAŞ HABER

Kulüp başkanı konuştu!

04 Ekim 2015 Pazar 01:08

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, herkesin hakemlere destek olması gerektiğini söyledi.

Kulüp başkanı konuştu!
 Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Gümüşdağ: - "Hepimizin  hakemlere destek olması gerektiğine inanıyorum. Kararlarıyla, canı yanan bir  kulübün başkanı olarak bunu söylüyorum" - "75 milyonluk ülkede yurt  dışından hakem ithal edecek halimiz yok" 
 
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçın ardından  basın mensuplarına açıklamada bulunan Gümüşdağ, teknik direktör ve oyuncularının  karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'ın verdiği kararlardan rahatsızlık duyduğunu  bildiğini belirterek, "Genç ve yeni bir hakem. Dolayısıyla hepimizin destek  olması gerektiğine inanıyorum. Kararlarıyla, canı yanan bir kulübün başkanı  olarak bunu söylüyorum" dedi. 
 
Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Gümüşdağ, son  haftalarda hakem performanslarında bir düşüş olduğunu anlatarak, "Fakat şu da bir  gerçek ki elimizdeki Merkez Hakem Kurulu ve hakemlere güvenmek zorundayız. Hamza  hocayı tebrik ediyorum. Topun Podolski'nin eline değdiğini söylemiş. Kendisine  teşekkür ediyorum. Hakemler bizim hakemlerimiz. Dün akşam Trabzonspor maçında da  gerçekten Trabzonspor ile ilgili yanlış kararlar verildi. Tabi burada takımın  Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği ya da Medipol Başakşehir  olması önemli değil" diye konuştu. 
 
Kulüpler Birliği Vakfı olarak ilerleyen günlerde Türkiye Futbol  Federasyonu yönetimiyle gerçekleştirecekleri toplantıda hakemlerin kalitesini  arttırmak için yapılması gerekenleri masaya yatıracaklarını anlatan Gümüşdağ,  şunları kaydetti: 
 
"Biz hakemlere destek olmak zorundayız. Genç hakemlerin hepsine destek  olmak zorunda olduğumuza inanıyorum. 75 milyonluk ülkede yurt dışından hakem  ithal edecek halimiz yok. Bu bize yakışmaz. Dolayısıyla hakemlerin eğitimi  önemli. Hakemlerin baskı altında vereceği kararlarla ilgili alacağı eğitimlerin  ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir düşüş var. Bu konuda beni arayan kulüp  başkanları var, aramızda konuşuyoruz. Hepimizin yapıcı olması gerektiğine  inanıyorum. Destek sağlamamız lazım. Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmıyorum,  hakemlere güveniyorum ama hata var." 

Yorum Gönder