FLAŞ HABER

"Küçük bir final kazandık"

22 Ekim 2015 Perşembe 06:12

"Küçük bir final kazandık" Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Benfica maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Küçük bir final kazandık"
Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcisi Benfica ile küçük bir finale çıktıklarını ve kazanmayı başardıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da 2-1 kazandıkları maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Alman futbolcu, "Bu maçın bizim için ufak bir final anlamına geldiğini biliyorduk. Önemli olan benim gol atmam değil, maçı kazanmamızdı. Bunu da başardık. Bir final de Benfica'da bekliyor. Umarım orada da her şey iyi olur" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 25 Ekim Pazar günü yapacakları Fenerbahçe maçına hazır olduklarını belirten Podolski, "Bugün küçük bir final oynadık ve kazandık. Bugün bunun sevincini yaşamak istiyoruz. Yarın antrenmandan itibaren Fenerbahçe maçını düşünmeye başlayacağız. Derbinin önemini herkes biliyor. Bugünkü gibi savaşırsak, kazanacağımıza inanıyorum. Ben hazırım, takım da hazır" ifadelerini kullandı.

Bilal Kısa: "Müthiş mücadele ettik"

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Bilal Kısa da, mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını vurgulayarak, "Bütün arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Müthiş mücadele ettik. 1-0 geri düşmemize rağmen iyi oyun ve mücadeleyle 2-1 kazandık. Başka da çaremiz yoktu. Bunu başardık. Grupta iyi bir konuma geldik. Deplasmanda Benfica'dan iyi bir sonuçla döndüğümüz takdirde gruptan çıkacağımıza eminim. Hafta sonu büyük bir derbi var. Onu düşünmeye başlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kadıköy'de uzun zamandır Fenerbahçe derbisi kazanamadıklarını aktaran Bilal, "Bu maçtan önce derbiyi çok düşünmedik. Burada kaybetseydik, gruptan çıkma ihtimalimiz azalacaktı. Ligde iyi bir çıkışımız var. Bunu Fenerbahçe maçında da sürdürerek, taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder