FLAŞ HABER

Kötü haber! elendik..

13 Ağustos 2015 Perşembe 00:07

Çeyrek finalde ringe çıkan 5 Türk boksör de elendi.

Kötü haber! elendik..
 Avrupa Boks Şampiyonası'nda çeyrek finalde mücadele  eden 5 milli boksör de şampiyonaya veda etti. 
 
Bulgaristan'ın Samokov kentinde düzenlenen  şampiyonanın 6. gününde  çeyrek final müsabakaları yapıldı. 
 
56 kiloda ringe çıkan milli sporcu Nurettin Ovat, İtalyan Francesco  Maietta'ye (2-1), 91 kiloda ise Seyda Keser, Letonyalı Nikolajs Grisunins'e (3-0)  puanla yenildi. 
 
60 kiloda mücadele eden Yasin Yılmaz, Bulgar Elian Dimitrov'a (3-0),  81 kiloda Cem Karlıdağ, Hollandalı Peter Mullenberg'e (2-1), +91 kiloda da Ali  Eren Demirezen, Alman Florian Schulz'a (3-0) mağlup oldu ve madalya şansını  kaybetti. 
 
Türkiye'yi 9 sporcunun temsil ettiği, 37 ülkeden 247 boksörün  katıldığı şampiyona 15 Ağustos'ta sona erecek. 
 
Bu sonuçların ardından milli takım sporcuları, 5-18 Ekim 2015  tarihlerinde Katar'da düzenlenecek Dünya Boks Şampiyonası'na katılma hakkı elde  edemedi. 
 
Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi sadece 1. Avrupa Oyunları'nda  dereceye giren Muhammet Ünlü temsil edecek.

Yorum Gönder