FLAŞ HABER

Koray Günter Galatasaray'a transfer oldu

29 Ocak 2014 Çarşamba 12:32

Koray Günter Galatasaray'a transfer oldu. Koray Günter Galatasaray'a transfer oldu.Koray Günter kimdir? Koray Günter hangi takımdan geldi?

Koray Günter Galatasaray'a transfer oldu
Ara transferin en hareketli kulübü olan Galatasaray bir ismi daha kadrosuna kattı.Sarı kırmızılı kulübün uzun süredir transferi için yoğun mesai harcadığı Koray Günter'de mutlu sona ulaşıldı.

Almanya'da bulunan Bülent Tulum, Koray Günter ve menajerinin ardından Borusaia Dortmund Kulübü'nü de bu transfer için ikna etmeyi başardı.19 yaşındaki stoperin transferini Galatasaray Kulübü'nün evrakların yetişmesi halinde bu akşam ilerleyen saatlerde yada en geç yarın açıklaması bekleniyor.

Mancini'nin transferini istediği Koray Günter kısaca Galatasaray'da.Cimbom'un 1 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Kulüp kariyer

Futbola Spvgg Brakel takımında başlayıp, daha sonra Borussia Dortmund altyapısına geçti. 2008-09 sezonunun son maçında U-17 takımında ilk kez forma giydi. Sonraki iki sezonda U-17 ve U-19 takımlarında oynayıp, 2011-12 sezonunda yaşı itibariyle U-19 takımıyla devam etti.

Borussia Dortmund


2011-12 sezonunda profesyonel sözleşme imzalayan Günter, 4. lig Regionalliga'da oynayan Borussia Dortmund II takımı ile antrenmanlara çıktı. Bir maçta ilk 18'e alınsa da forma şansı bulamadı. O sene Dortmund'un ikinci takımı lig birincisi olarak 3. Lig'e yükseldi. Temmuz 2012'de A takım ile de antrenmanlara başlayan futbolcu 30 numaralı formayı aldı.

Daha ikinci takımda forma giymeden, Dortmund ile sezon öncesi kampa katılıp hazırlık maçlarında forma şansı buldu. Ayrıca FC Oberneuland ile oynanan kupa maçında kadroya alındı ancak forma şansı bulamadı. Daha sonra ikinci takıma geri dönen futbolcu, 28 Ağustos 2012'de Karlsruher SC ile oynanan 3. Lig maçında 90 dakika forma giyerek kariyerinin ilk maçına çıktı. Bir yandan da Dortmund'un lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında zaman zaman ilk 18'e girse de forma şansı bulamadı.

Kaynak:Skorer

Yorum Gönder