FLAŞ HABER

Konyaspor Gekas ile sözleşme imzaladı

05 Eylül 2013 Perşembe 16:11

Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor 2 gün önce görüşüp prensipte anlaştığı Yunan forvet Theofanis Gekas ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor Gekas ile sözleşme imzaladı
Süper Lig ekiplerinden  Torku Konyaspor 2 gün önce görüşüp prensipte anlaştığı Yunan forvet Theofanis Gekas ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Gekas, Torku Konyaspor'a gelmesindeki en büyük etkenin yöneticilerin kendisine yaklaşımı olduğunu söyledi. Gekas sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beni takımda görmek istediklerini söylediler. Buraya başarılı olmaya geldim. Gol hedefi konusunda şimdiden bir şey söylemem doğru olmaz. Tabii ki düşüncem atacağım gollerle ve göstereceğim performansla takımıma katkı sağlamak. Bunda da başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Elazığspor ile oynanacak maça kadar hazır hale geleceğime inanıyorum."

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten ise, "Spor Toto Süper Lig'de birçok takımın transfer listesinde bulunan tecrübeli golcü oyuncu Theofanis Gekas ile sözleşme imzalıyoruz. Torku Konyasporumuza büyük katkı sağlayacağına inandığımız ve kalitesini ispat etmiş Gekas'ı takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gekas ile yaptığımız görüşmelerde kendisi takımımızda forma giymek istediğini belirtti. Transfer gecikmesindeki neden sözleşmesinin fesh edilmesiyle ilgiliydi. O konuda çözüldü. Gekas, atacağı gollerle takımımızın başarısında diğer takım arkadaşlarıyla birlikte pay sahibi olacaktır. Kendisine, Konyasporumuza hoş geldin diyor ve bu imzanın her iki taraf açısından da hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından Theofanis Gekas, kendisini 1 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzalarken, takım formasıyla objektiflere poz verdi. 
DHA

Yorum Gönder