FLAŞ HABER

Konya Cehennemi Fenerbahçe'yi Yaktı!

17 Ağustos 2013 Cumartesi 23:40

İnanılmaz taraftarıyla konuk ettiği takımlara tam bir deplasman yaşatan Torku Konyaspor bugün saat 21:45'de Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşmada Emenike'nin sönük oyunu dikkat çekerken. İlk yarıyı Fenerbahçe 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise adeta futbol resitali vardı. Konyaspor bir penaltı kaçırdı ama tam 3 gol attı ve maçı 3-2 kazandı. Konyaspor lige çok hızlı başladı.

Konya Cehennemi Fenerbahçe'yi Yaktı!
İnanılmaz taraftarıyla konuk ettiği takımlara tam bir deplasman yaşatan Torku Konyaspor bugün saat 21:45'de Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşmada Emenike'nin sönük oyunu dikkat çekerken. İlk yarıyı Fenerbahçe 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise adeta futbol resitali vardı. Konyaspor bir penaltı kaçırdı ama tam 3 gol attı ve maçı 3-2 kazandı. Konyaspor lige çok hızlı başladı.

VE MAÇ BİTİYOR!

87'
GOOOLL!! Torku Konyaspor, Recep Aydın'ın kaydettiği gol ile öne geçiyor !
85'
Ceza sahası sol çaprazında takım arkadaşı Erdal ile paslaşan Mehmet Uslu, altıpas hizasından vuruyor ancak top savunmadan dışarı gidiyor.
83'
Müsabakanın bu bölümünde Torku Konyaspor'un baskısı devam ediyor.
80'
Emenike'nin pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Pierre Webo için hakemin kararı ofsayt.
80'
Emenike'nin pasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Pierre Webo için hakemin kararı ofsayt.
78'
GOOOLL!! Torku Konyaspor, Ali Çamdalı ile eşitliği yakalıyor. Sağ kanattan Ali Turan'ın gönderdiği taç atışında ceza sahası sağ altıpas çizgisinde topla buluşan Ali Çamdalı dönerek vuruyor ve topu kalenin solundan filelerle buluşturuyor.
77'
Fenerbahçe mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Savunma arkasına atılan uzun pasta Emenike kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Ceza sahasına giren Emenike topu ayağından fazla açınca kaleci çıkıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
76'
GOOOLL!! Torku Konyaspor, Tomas Borek ile farkı bire indiriyor. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Erdal Kılıçaslan rakibini geçerek vuruyor ancak top savunmadan dönerek sağ çaprazdaki Tomas Borek'in önünde kalıyor. Tomas yerden vuruşunda kaleci Mert'in yanından topu filelere gönderiyor.
73'
Gunnar Thorvaldsson penaltı vuruşunu gole çeviremiyor ! Gunnar Thorvaldsson topu kalenin solundan filelere göndermek istiyor ancak kaleci Mert uzanarak gole engel oluyor.
73'
Penaltı vuruşu için topun başına Gunnar Thorvaldsson geliyor...
72'
Gelişen Torku Konyaspor atağında Erdal Kılıçaslan rakibini geçerek ceza sahasına girmek istiyor. Ceza sahası çizgisi üzerinde Mehmet topuzun müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Tolga Özkalfa kararı penaltı !
69'
Torku Konyaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Marc Kibong Mbamba oyundan alınırken yerine Recep Aydın oyuna dahil oluyor.
67'
Sol kanattan gelişen Torku Konyaspor atağında Marc Kibong Mbamba ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Hasan Ali, topu kafa ile karşılayarak tehlikeyi önlüyor.
64'
Bu dakikalarda müsabaka orta alan mücadelesi şeklinde devam ediyor.
61'
Orta alandan kullanılan serbest vuruşta Emre uzun pasını ceza sahası ön çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topu Kuyt, kafa ile arkadaşı Sow'un önüne indiriyor. Ceza sahası dışında topu kontrol eden Sow bekletmeden vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
60'
Mücadelenin üçte ikilik bölümü geride kalırken, Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
57'
Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Emre ortasını penaltı noktası üzerine gönderiyor. Savunmadan seken top Alper'in önünde kalıyor. Alper'in vuruşu savunmadan geri dönerek bu kez Emenike'nin önünde kalıyor. Emenike bekletmeden vuruyor ancak yine savunmaya çarpan top oyun alanına geri dönüyor.
57'
Alper Potuk çıktı, Salih Uçan oyuna giriyor.
56'
Sol kanattan kullanılan korner vuruşunda Emre Belözoğlu ortasını gönderiyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55'
Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Torku Konyaspor'un sağ kanattan kullandığı korner vuruşu sonrasında çıkarak topa sahip olan Mert oyunu hemen başlatıyor. Orta alanda topu kontrol eden Cristian Baroni hızlı çıkarak sol çaprazdan ceza sahasına hareketlenen Alper Potuk'ı görüyor. Alper ceza sahasına girer girmez vuruyor ancak kaleci son anda topa müdahale ediyor ve top kornere gidiyor.
54'
Bu dakikalarda konuk ekip Fenerbahçe oyunu kendi yarı sahasında kabul ediyor.
53'
Mert'in önlediği pozisyonun devamında ceza sahası dışında topu kontrol eden Erdal Kılıçaslan yerden sert vuruyor ancak top kalenin solundan dışarı gidiyor.
52'
Hızlı gelişen Torku Konyaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Gunnar Thorvaldsson'un sert vuruşunda kaleci Mert harika bir kurtarış çıkartıyor.
52'
Sol kanattan son çizgiye inen Mehmet Uslu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak kademede Yobo ara giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
50'
Savunmadan Bekir'in uzun pasında ceza sahası sağ çaprazında topu kontrol etmeye çalışan Dirk Kuyt, rakibi Selim Ay'ın pozisyonunu bozması sonrasında rakibine faul yapıyor.
46'
Torku Konyaspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlıyor. İshak Çakmak ve Abdülkerim Bardakçı oyundan alınırken yerlerine Ömer Ali Şahiner ve Mehmet Uslu oyuna dahil oluyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı Torku Konyasporlu oyuncuların vuruşu ile başlıyor.
45'
Hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğü ile mücadelenin ilk yarısı sona eriyor.
45'
Sağ kanattan kullanılan korner vuruşunda Emre'nin ceza sahası dışına gönderdiği pası kontrol eden Mehmet Topuz, uzak mesafeden sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
45'
Kaleci Mert'in uzun pasında savunmayı geçerek topa sahip olan Emenike sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Emenike'nin vuruşunda kaleciye çarpan top dışarı gidiyor.
44'
Ceza sahası sol çaprasına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Erdal Kılıçaslan ön direğe doğru ortasını gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.
42'
Fenerbahçe'de Alper Potuk, rakibi İshak Çakmak'a yaptığı faul sonrasında hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
40'
Kullanılan serbest vuruşda Erdal Kılıçaslan, uzak mesafeden çok sert vuruyor. Kaleci Mert, üzerine gelen topu yumrukları ile çıkartıyor ve takip eden pozisyonda kafalardan seken top Gunnar Thorvaldsson'un arkasına düşüyor. Gunnar Thorvaldsson'ın röveşata vuruşunda top kalenin solundan dışarı gidiyor.
39'
Gelişen Torku Konyaspor atağında Bekir İrtegün, rakibi Gunnar Thorvaldsson'u faul ile durduruyor. Torku Konyaspor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
38'
Fenerbahçe rakip yarı alandaki baskısını koruyor ancak üretilen pozisyonlar kalitesiz ve tehlike oluşturmuyor.
35'
Konuk ekip Fenerbahçe bu bölümlerde kısa paslarla orta alanda organize olmaya çalışıyor.
32'
Sağ kanattan hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Emenike yerden ortasını gönderiyor. Savunmadan dönen top ceza sahası çizgisinde Sow'un önünde kalıyor. Sow'un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Alper bekletmeden sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
31'
Mücadelenin üçte birlik bölümü geride kalırken, konuk ekip Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
29'
Orta alan mücadelesinde Mehmet Topuz topa elle müdahale ediyor. Torku Konyaspor serbest vuruş ile oyuna devam edecek.
27'
GOOOOL! Topun başına Emre Belözoğlu geliyor... Emre vuruyor ve gol oluyor.
25'
Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Alper Potuk, rakibi Erdal Kılıçaslan'ın müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Tolga Özkalfa'nın kararı penaltı !
24'
Sol kanattan kullanılan korner vuruşunda Sow ile paslaşan Baroni bekletmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top kalenin sağından dışarı gidiyor.

21'
Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Cristian Baroni'nin pasında sol çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike rakibini geçerek vuruşunu göndermek istiyor ancak rakibi ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakemin kararı devam.
18'
Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında defansın arkasına atılan arapasında sağ çaprazda topla buluşan Marc Kibong Mbamba bekletmeden yerden vurmak istiyor ama vuruşu son derece kötü.
16'
GOOOLL!! Fenerbahçe, Joseph Yobo'nun golü ile öne geçiyor. Sağ kanattan kullanılan korner vuruşunda Emre, Sow ile paslaşarak tekrar topa sahip oluyor. Emre'nin bekletmeden arka direğe ortasında Yobo yükseliyor ve topu yerden sektirerek kalenin sağ tarafından filelerle buluşturuyor.
14'
Orta alanda yapılan karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.
12'
Bu dakikalarda ev sahibi Torku Konyaspor oyundaki dengeyi sağlıyor ve ataklarını sıklaştırıyor.
10'
Ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Abdülkerim Bardakçı ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Mert Günok çıkıyor ve topa sahip oluyor.
9'
Orta alan mücadelesinde Emre Belözoğlu topa elle müdahale ediyor. Torku Konyaspor serbest vuruş kullanacak.
8'
Fenerbahçe kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
5'
Fenerbahçe maça hızlı başlıyor. Geride bıraktığımız dakikalarda Torku Konyaspor'u kendi yarı sahasına hapsetmiş durumdalar.
4'
Hasan Ali'ye yapılan faulun ardından kullanılan serbest vuruşta Cristian Baroni sol çaprazdan ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma yine kafa ile tehlikeyi uzaklaştırıyor.
2'
Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Cristian Baroni ceza sahasına ortasını gönderiyor. Emenike'yi geçen topu savunma kafa ile karşılıyor.


Süper Kupa'yı ezeli raklibi G.Saray'a kaptırarak sezona başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de perdeyi açıyor.

Sarı Kanarya, ligin yeni ekiplerinden Konyaspor'a konuk oluyor. Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçında alacağı galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile Çarşamba günü yapacağı play-off turu ilk maçına moralli hazırlanmayı amaçlıyor.

Sarı lacivertli takımda Volkan Demirel, Raul Meireles ve Bruno Alves cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemiyor. Sakatlığı bulunan Mehmet Topal ve yabancı kontenjanına takılan Kadlec de kadroya alınmadı.

STAT: Atatürk 
SAAT: 21.45

HAKEM: Tolga Özkalfa

YAYIN: Lig TV

TORKU KONYASPOR: Itandje, Mehmet, Kokalovic, Selim, Tolga, Kibong, Ali Çamdalı, Borek, Ömer Ali, Erdal, Thorvaldsson

TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

FENERBAHÇE: Mert Günok, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Alper, Cristian, Emre, Kuyt, Emenike, Sow

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Yorum Gönder