FLAŞ HABER

Kocaman'dan hakeme eleştiri!

14 Eylül 2015 Pazartesi 00:42

Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor galibiyetinin ardından konuştu.

Kocaman'dan hakeme eleştiri!
 Süper Lig'in 4. haftasında Osmanlıspor'u  deplasmanda 2-1 yenen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, uyum  sorununu halletmeye çalıştıklarını belirterek, "İyi oyundan ziyade puan kazanmak  bizi daha fazla ilgilendirecek" dedi. 
 
Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına hakem Çağatay  Şahan'ı eleştirerek başlarken, "Geleceği olan bir hakem. Kararlarını  düzeltmesinde fayda var. Bugün maçı bize de getirebilirdi, götürebilirdi de.  Enteresan kararlar verdi. Bir an düşündükten sonra karar veriyor gibi. Bu  hakemlik adına yanlış. Kazandığımız zaman da bunları söyleyelim" ifadelerini  kullandı. 
 
Kocaman, soyunma odasına 1-0 geride gittikleri maçın ilk yarısının  istedikleri şeklinde geçmediğini anlatarak, "İlk yarı oyunun inisiyatifi hızlı  ataklarla Osmanlıspor'daydı. İkinci devreye hemen golle başlamak önemli bir  özgüven verdi. Golden sonra oyunumuzu devam ettirmek bizim için sevindiriciydi.  Sahada 10 kişi kaldıktan sonra iş mücadeleye döndü. Koruma duygusuyla oynadık ve kazandık" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Kocaman, istedikleri seviyeye gelmek için zamana ihtiyaçları olduğunu  vurgulayarak, şunları kaydetti: 
 
"Normal şartlarda geçen sezonki başarılı ikinci yarıdan sonra bu  takımla ilgili beklenti, ayrılan oyuncuların yerine küçük dokunuşlar yapmaktı.  Bir-iki takviyeyle başarıyı sürdürebilir kılmaktı. Ancak çok fazla sirkülasyon  oldu. Özellikle ana oyuncular takıma biraz geç katıldı. Uyum sorununu halletmeye  çalışıyoruz. İyi oyundan ziyade puan kazanmak bizi daha fazla ilgilendirecek.  Milli takım arasına kadar puan tablosundaki pozisyonumuzu koruyup, uyum sorununu  hallettikten sonra geçen yıla göre daha başarılı bir sezon geçiririz." 
 
Osmanlıspor cephesi 
 
Cezası olduğu için bugün kulübede yer almayan Osmanlıspor Teknik  Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın yerine basın toplantısına katılan yardımcı  antrenör Hüseyin Cimşir, ikinci yarının başında yedikleri golle oyundan  düştüklerini söyledi. 
 
Karşılaşmaya iyi başladıklarını anlatan Cimşir, "Yediğimiz gole kadar  oyunu yönlendiren taraf bizdik. Kalemizde gördüğümüz golden sonra, klasik  hastalığımız skoru koruma iç güdüsü, panik, telaş bu maçta da baş gösterdi.  İkinci yarının başında yediğimiz golle hem moral, hem de seviye olarak oyundan  düştük. Rakibin 10 kişi kalmasıyla beraber penaltı ve pozisyonlar bulduk ama maçı çeviremedik" ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder