FLAŞ HABER

K.Demir Karabükspor-Eskişehirspor:0-0

21 Nisan 2014 Pazartesi 22:25

K.Demir Karabükspor-Eskişehirspor:0-0... Karabük'te her şey var gol yok... Avrupa Ligi mücadelesi veren Karabükspor, Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı.

K.Demir Karabükspor-Eskişehirspor:0-0
Maça hızlı başlayan Karabükspor özellikle ilk yarıda net pozisyonlar yakaladı. 8'inci dakikada stad ışıklarının birinin dibindeki trafo yanıp maç yaklaşık 14 dakika dururken; ilk yarıda Boffin kalesinde harikalar yarattı. Belçikalı file bekçisi Karabüksporlu oyunculara gol izni vermedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da Kardemir Karabükspor'un üstünlüğü vardı. Ancak Karadeniz ekibi yine Boffin'i geçemedi. 67. dakikada Necati Ateş gole giderken stat elektrikleri bir kez daha giderken, maç da başladığı gibi sona erdi.

Necati tam gol pozisyonundayken elektiriklerin kesilmesine "Vurdum gol oldu ama kimse görmedi" diyerek esprili bir yorum getirdi.

İki takımın teknik direktörleri arasında da esprili yorumlar vardı elektrik kesintisi hakkında. Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Necati gol pozisyonundayken elektriklerin kesilmesine "Bu da benim şansım olsun" derken, Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bir gol pozisyonu yakaladık onda da elektrik kesildi" dedi.

Bu sonucun ardından Karabükspor puanını 43'e, Eskişehirspor ise 40'a çıkardı.

Yorum Gönder