FLAŞ HABER

Kaya Çilingiroğlu'ndan flaş istifa !

29 Ocak 2015 Perşembe 13:42

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Kaya Çilingiroğlu da istifa etti.

Kaya Çilingiroğlu'ndan flaş istifa !
 Türkiye 2 gündür Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nda yaşanan olayları konuşuyor. Birkaç ay önce yapılan Genel Kurul’da ibra edilmeyen Federasyon’un, seçime gitmek yerine mahkeme kararıyla ibra kararını bozdurması sonrasında da tüm branşları süresiz olarak oynatmaması gündeme bomba gibi düşmüştü Bu olayların ardından bir flaş gelişmede Yönetim Kurulu’nda yaşandı.
 
Yönetim Kurulu üyelerinden iş adamı Kaya Çilingiroğlu ani bir kararla görevinden istifa etti. İstifası hakkında AMKSPOR’a açıklamalarda bulunan Çilingiroğlu şunları söyledi: “Ben Federasyon Başkanı’nın yurt dışında tekerlekli sandalye satan bir firmanın Türkiye distribütörlüğünü yaptığını bilmiyordum.
 
Bunu birkaç gün önce öğrendim. Hemen de istifa kararı aldım. Bu tarz konularla adımın yan yana gelmesi beni rahatsız eder. Ben zaten bu işe Yavuz Kocaömer’in ricasıyla girdim, toplasanız gittiğim Yönetim Kurulu toplantısı sayısı da 3-4 falandır.”
 
TARTIŞMA YOK
 
Ayrılıma sürecinde Federasyon Başkanı Demirhan Şerefhan ile tartışma yaşadığı dedikodularını da yalanlayan Kaya Çilingiroğlu, “Tartışma – kavga gibi bir durum olmadı. Kararımı bildirdim ve istifa ettim. Herhangi bir sorun yaşanmadı” açıklamasını yaptı.
 
Federasyon’un yönetim kurulunda Galatasaray’ın eski kulüp direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ve spor yazarı Osman Tanburacı da yer alıyor

Yorum Gönder