FLAŞ HABER

Kasımpaşa UEFA'yı şaşırttı...

15 Kasım 2013 Cuma 10:41

Kasımpaşa UEFA'yı şaşırttı... Kasımpaşa'nın Süper Lig'deki müthiş yükselişi, Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı

Kasımpaşa UEFA'yı şaşırttı...
Süper Lig’de oynadığı son 5 maçını kazanan ve zirve yarışına ortak olan Kasımpaşa’nın bu başarısı UEFA tarafından da ilgiyle izleniyor...

Avrupa futbolunun patronu, dün resmi internet sitesinde Lacivert-Beyazlı ekibe geniş yer ayırdı. ‘Kasımpaşa, 3 büyüklerin hegemonyasına son vermek istiyor’ başlığı altında bir analiz yapan UEFA, şu ifadeleri kullandı: 2007’de 43 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Kasımpaşa, kısa sürede Türkiye’nin elit kulüpleri arasına girdi. Finansal açıdan da güçlenen Lacivert- Beyazlı ekip, şu an ligde 2. sırada ve lider F.Bahçe’nin 4 puan gerisinde... Takımı Şota Arveladze çalıştırıyor. Son iki yılda başarıya endeksli olarak üst düzey transferler yaptılar. Geçen sezon Isaksson, bu yıl ise Ryan Babel ve Oscar Scarione gibi... Kasımpaşa’nın G.Saray ve Beşiktaş ile oynayacağımaçlar; Avrupa hedeflerine ışık tutacak... UEFA, teknik direktör Şota’nın, “Zor birmisyonumuz var. Bu projenin başındayız. Kupadaki İnegöl yenilgisini unutamıyorum. Umarımgerekli dersler çıkarılmıştır” sözlerine de yer verdi.

 
ÖKSÜZ: TARİH YAZIYORUZ
UEFA, Kasımpaşa analizinde, başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz’ün “Tarihimizde ilk kez zirveye bu kadar yakınız. Kazanmayı sürdürüyoruz ve tarih yazıyoruz. Hücum futbolu anlamında standartları aştık. Hedefimiz gelecek sezon Şampiyolar Ligi’ne katılmak. Başaracağımıza inanıyorum” sözlerine de yer ayırdı.

Yorum Gönder