FLAŞ HABER

Kasımpaşa, Fuat Çapa ile iyi başladı.

29 Kasım 2020 Pazar 18:51

Kasımpaşa, Fuat Çapa ile iyi başladı.. Kasımpaşa 2-0 Gençlerbirliği.. Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-0 kazandı.

Kasımpaşa, Fuat Çapa ile iyi başladı.
Bu sezona 3. teknik direktörüyle devam eden Kasımpaşa, Fuat Çapa yönetimindeki ilk maçında Gençlerbirliği’ni Hodzic’in golleriyle 2-0 yendi.

Sezona Mehmet Altıparmak ile başlayan ardından İrfan Buz ile tek maça çıkan Kasımpaşa, 3. teknik direktörü Fuat Çapa ile ilk maçına çıktı.

8 maçta 1 galibiyet alan rakibini ilk yarıda Hodzic’in 16 ve 25. dakikalarda attığı gollerle yenen Kasımpaşa iki haftalık aranın ardından galip gelmeyi başardı. Gençlerbirliği ise 79. dakikada Sio ile penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa 15 puana yükselirken, Gençlerbirliği 5 puanda kaldı. Ligin 11. haftasında Kasımpaşa, Beşiktaş ile deplasmanda; Gençlerbirliği ise sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Mete Kalkavan, Tarık Ongun, İlker Takpak

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Florent Hadergjonaj, Loret Sadiku, Tomas Brecka, Oussama Haddadi, Mickael Tirpan, Gilbert Koomson (Mehmet Feyzi Yıldırım dk. 73), Alan, Haris Hajradinovic, Kevin Varga (Yasin Dülger dk. 83), Armin Hodzic (Berat Kalkan dk. 89)

Yedekler: Mehmet Enes Sarı, Erdem Canpolat, Furkan Yaşa, Hasan Emre Yeşilyurt

Teknik Direktör: Fuat Çapa

Gençlerbirliği: Kristoffer Nordfeldt, Arda Kızıldağ, Zargo Toure, Diego Angelo (Soner Dikmen dk. 8), Polomat, Piris da Motta, Berat Özdemir (Dominik Furman dk. 69), Daniel Candeias, Sefa Yılmaz (Sami Gökhan Altıparmak dk. 69), Murat Yıldırım (İlker Karakaş dk. 83), Giovanni Sio

Yedekler: Übeyd Adıyaman, Halil İbrahim Pehlivan, Abdullah Şahindere, Ömürcan Artan, Mustafa Çeçenoğlu, Rahmetullah Berişbek

Teknik Direktör: Mustafa Kaplan

Goller: Armin Hodzic (dk. 16 ve 25) (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Mickael Tirpan, Oussama Haddadi (Kasımpaşa), Murat Yıldırım, Polomat (Gençlerbirliği)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder