FLAŞ HABER

Kasımpaşa 2-1 Fenerbahçe İlk Yarı Sona Erdi!

16 Eylül 2013 Pazartesi 20:06

Haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İlk yarıda 3 gol var. Kasımpaşa 2-1 önde.

Kasımpaşa 2-1 Fenerbahçe İlk Yarı Sona Erdi!
 Haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.  İlk yarıda 3 gol var. Kasımpaşa 2-1 önde.

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın perdesi Kasımpaşa-Fenerbahçe maçıyla kapanıyor. İki ekip Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Sezona yenilgiyle başlayıp, son iki maçını da kazanan Kasımpaşa ve Fenerbahçe'de hedef galip gelerek seriyi sürdürmek ve lider Beşiktaş ile aralarındaki puan farkının artmasına izin vermemek. İki takım da iddialı iki takımın da kendine güveni tam. 

7 Nisan'dan bu yana deplasmanda galip gelemeyen Fenerbahçe, bu zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe'de herkes, Kasımpaşa maçına yeni bir sınav olarak bakıyor. Sivasspor maçındaki tempo ve güzel futbol, bu akşamki mücadelede de olacak mı, olmayacak mı? Tempo devam eder, galibiyet gelirse teknik direktör Ersun Yanal, üzerindeki baskıdan kurtulacak, ileriye daha umutlu bakacak. 

Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle sezonun flaş takımları arasında yer alan Kasımpaşa, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Lacivert-beyazlılarda, sakatlığı bulunan Özer Hurmacı dışında eksik bulunmuyor. 

PAŞA'YA YAN BAKILMIYOR
Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon şampiyon takımlara kabus yaşatmıştı. Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'u yenerek, büyük bir başarıya imza atmış ve şampiyonluk yaşamış kulüpleri aynı sezonda yenen ilk takım ünvanını elde etmişti. 

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

KASIMPAŞA:  Isaksson,Orhan, Yalçın, Donk, Sancak, Scarione, Castro, Kerem, Viudez, Babel, Malki
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen, Caner, Selçuk, Holmen, Meireles, Kuyt, Emenike, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Yorum Gönder