FLAŞ HABER

Kartal'dan Emenike açıklaması!

22 Mart 2015 Pazar 23:52

İsmail Kartal'dan Emenike açıklaması! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal'dan Emenike açıklaması!
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 yenerek zirve yarışına ortak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

Emenike'ye sahip çıkan Kartal, "Emenike olayı geçen dönemlerde de yaşanmıştı. Emenike 3 pozisyona girdi, atamadı ama herkesten çok istiyor bunları gol yapmayı. Herkesin Emenike'ye daha fazla sahip çıkması lazım, bu takım şampiyonluğa oynuyor, taraftarımız bize inansın. Emenike, üzüntüsünden dolayı böyle bir şey yaptı, kendisi çok duygusal. Devre arasında da kendisiyle konuştum ama mental olarak daha iyi olacağını düşündüğümüz için Emenike'yi kenera aldım" şeklinde konuştu.

Derbilerde çok farklı bir motivasyon ile mücadele ettiklerini ifade eden Kartal, "Öncelikle geçen hafta kötü oynadık, bunun bilincindeydik. Bu hafta için çok iyi hazırlandık, maça iyi başlamamız gerektiği anda elimizde olmayan sebeplerden dolayı kötü başladık. Gökhan'ın olayı var, sonra Emenike olayı yaşandı. Bir teknik adamın yaşayacağı tüm şansızlıkların hepsini yaşadık. Oyunun geneline baktığımız zaman iyi oynadık. Bu sezon 5 derbi oynadık, 4'ünde kazandık. Galatasaray maçında ise nasıl kaybettiğimiz ortada. Bizim derbi konsantrasyonumuzu her maça yansıtmamız lazım, yansıtacağız da. Yansıttığımız zaman da bu ülkede yenemeyeceğimiz takım yok. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız" dedi.

Yorum Gönder