FLAŞ HABER

Kartal yüksekten uçtu: 3-0

23 Ekim 2016 Pazar 22:03

Kartal yüksekten uçtu: 3-0.. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u Anderson Talisca (2) ve Aboubakar'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Kartal yüksekten uçtu: 3-0
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini Anderson Talisca (2) ve Vincent Aboubakar'ın golleriyle 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın Trabzonspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından zirvede takipçisiyle arasındaki puan farkını 3'e çıkarak Kara Kartal, averajla Başakşehir'in ardından 2'inci sırada yer aldı. 

Konuk Antalyaspor ise galibiyet özlemine yine son veremedi. Antalyaspor aldığı 3 beraberlik ve topladığı 3 paunla son sırada yer alıyor.

GOL DAKİKALARI

Karşılaşmanın 45+1'inci dakikasında Napoli maçında 2 golle yıldızlaşan Vincent Aboubakar sol çaprazdan yaptığı vuruşta muhteşem bir gole imza attı: 1-0

Bu golle birlikte ilk yarı sona erdi. Antalyaspor'da itirazları nedeniyle Diego Angelo kırmızı kart gördü. Deniz Kadah ve Samuel Eto'o sarı kart gördü.

Beşiktaş, 10 kişi kalan rakibi karşısında zaman zaman zor anlar yaşa da 73. dakikada Anderson Talisca ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Aboubakar'ın asistinde ceza sahası içinde topla buluştu. Yıldız oyuncu düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş 3-0 öne geçti.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder