FLAŞ HABER

Kartal Şampiyonluk Aşkına!

01 Eylül 2013 Pazar 21:19

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Gaziantepspor'u ağırladı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmada Almeida 2 gol attı ve sakatlanıp oyundan çıktı. Beşiktaş'ın oyunu büyük alkış topladı.

Kartal Şampiyonluk Aşkına!
 Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Gaziantepspor'u ağırladı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmada Almeida 2 gol attı ve sakatlanıp oyundan çıktı. Beşiktaş'ın oyunu büyük alkış topladı.

Olimpiyat'ı dolduran taraftarını arkasına alan Kara Kartal, Gaziantep'i de 2-0 yenerek 3'te 3 yaptı. 144 hafta sonra lider olarak sahaya çıkan Beşiktaş, tam 5 sezon sonra da lige 3'te 3 yaparak başladı, şampiyonluk şarkıları şimdiden söylenmeye başladı.

Maça iyi başlayan Beşiktaş, ilk dakikaları domine eden taraftı. Fernandes'in şefliğinde ve Oğuzhan'ın eşliğinde ataklarını yönlendiren Kartal, oyun üstünlüğünü rakibine kaptırmadı.

ANTEP'İN BAŞ BALASI ALMEİDA
Beşiktaş kariyerinde 5 golle en çok golü Gaziantepspor'a atan Almeida, bu sezon da boş burmadı. Portekizli golcü öncesi 28. dakikada sahneye çıktı. Fernandes'in yarattığı atakta Atiba'nın pasına bekletmeden vuran Almeida, Beşiktaş'ı 1-0 öne getirdi.

Ardından 35. dakikada Fernandes'in kazandırdığı penaltı sonrası beyaz noktanın başına çeke Almeida, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Portekizli yıldız böylece Antep'e attığı gol sayısını 7'ye çıkardı.

İKİNCİ YARIDA VİTES DÜŞTÜ
Soyunma odasına 2-0 önde giren Beşiktaş, 2. yarıda vites düşürdü. Skor üstünlüğünü topu kontrol ederek korumak isteyen Beşiktaş, yerden sağlam paslarla oyunun temposunu ayarladı. Muhammet Demir ve Sernas'ın oyuna girişiyle farkı indirmek için vites yükselten Gaziantepspor, aradığı golleri bulumadı. 

Bu arada 90. dakikada kazanılan frikikte topun başıan geçen Muhammed Demirci, nefis bir şutr çıkarsa da direk gole izin vermedi ve karşılaşma Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla 3'te 3 yapan Beşiktaş, Süper Lig'de liderliğini sürdürdü. Gaziantepspor ise 1 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ - GAZİANTEPSPOR: 2-0

STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 19.30
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Atiba, Veli, Oğuzhan, Gökhan, Fernandes (Dk. 87 Necip), Olcay (Dk. 78 Muhammed Demirci), Almeida (Dk. 69 Mustafa Pektemek)
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Kecojevic,  Bekir Ozan, Ekrem (Dk. 46 Sernas), Gilles, Taşkın, Mustafa, Uğur, Cenk (Dk. 65 Muhammet Demir)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

SARI KARTLAR: Bekir Ozan, Kecojevic, Oğuzhan, Sivok

GOLLER: Dk. 28 ve Dk. 35 (pen) Almeida


Yorum Gönder