FLAŞ HABER

Kartal Çakıldı!

30 Eylül 2013 Pazartesi 21:52

Antalyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Takımdaki moralsizlik ve isteksizlik dikkat çekti.

Kartal Çakıldı!
Antalyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Takımdaki moralsizlik ve isteksizlik dikkat çekti.

Slaven Bilic yönetiminde sezona hızlı giren Beşiktaş, eski hocası Samet Aybaba'nın Antalyaspor'una konuk oluyor. 

Ligin 5. haftasında Galatasaray ile oynadığı olaylı derbi yarıda kalan siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor karşısında 3 puan alıp, moral bulmak istiyor.

Bilic cezalı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Galatasaray derbisinde hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç ceza verdiği Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Medical Park Antalyaspor maçında takımının başında olamayacak.

Tahkim Kuruluna savunmasını veren ancak itirazı kabul edilmeyen Hırvat teknik adam, Antalya deplasmanında yedek kulübesinde oturamayacak

Escude'nin sakatlığı geçti

Beşiktaş'ta Mehmet Akgün, Gökhan Süzen ve Oğuzhan Özyakup dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

Julien Escude'nin sakatlığı geçerken, Filip Holosko, Uğur Boral ve İsmail Köybaşı da uzun bir aradan sonra geçen hafta içinde takımla çalışmalara başladı. A2 Ligi'nde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Galatasaray derbisinde kadroya alınmayan Ömer Şişmanoğlu'nun da 1 maçlık cezası sona erdi.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ: 2-0

STAT: Akdeniz Üniversitesi
HAKEM: İlker Meral
YAYIN: Lig TV

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Emre, Uğur, Vederson, Serkan, Nacho, Isaac, Mehmet, Tita, Diarra
Teknik Direktör: Samet Aybaba

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ramon, Atiba, Veli, Gökhan, Fernandes, Olcay, Almeida
Teknik Direktör: Slaven Bilic

GOLLER: Dk. 47-53 Diarra
SARI KARTLAR: Dk. 37 Emre Güngör, (Medical Park Antalyaspor), Dk. 21 Sivok, Dk. 39 Almeida (Beşiktaş), Dk. 59 Escude, dk. 68 Fernandes

Yorum Gönder