FLAŞ HABER

Karabükspor'da Süpriz transferler olabilir

15 Ağustos 2013 Perşembe 11:53

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa maçına bütün benlikleriyle hazır olduklarını, saha ve taraftar avantajını kullanıp maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Karabükspor'da Süpriz transferler olabilir
 Tolunay Kafkas yeni sezon öncesi bütün takımlara başarılar dileyerek, "Kazasız belasız bir lig olsun. Hiç kimse kötü olsun diye bir iş yapmaz. Herkes hatalar yapabilir. Ama bu bir oyun. Biri birinci olacak, biri 18'inci olacak. Şampiyon olan kahraman değil, küme düşen de şerefsiz değil. Bu bir oyun ve bunu bilmek lazım" dedi.

Bütün takımların iyi kötü lige hazırlandığını söyleyen Kafkas, "Bizi ilgilendiren kısmı bizim yapacağımız. Lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Genç, dinamik ve tecrübelilerle birleştirilmiş bir takımımız var. Umutlu bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Sezonun ilk maçında karşılaşacağımız Kasımpaşa, yaptığı transferlerle kurumsal yapısıyla, iyi hocasıyla ligin flaş takımlarından bir tanesi. İlerleyen haftalarda belki de şampiyonluğun önemli adaylarından bir tanesi olacak. Sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj. Kazanabilirsek önemli bir başlangıç yapmış oluruz. Bütün benliğimizle hazırız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

SÜRPRİZ TRANSFERLER OLABİLİR

Kafkas yabancı santrafor arayışlarının sürdüğünü söyleyerek, şöyle konuştu:

"Mutlaka bir santrafor alacağız. Eylül'ün 5'ine kadar bu transfer gerçekleşecek. Belki de birkaç tane sürpriz transferler olabilir. Çok önemli santraforlarla ilgilendik, maalesef şehrimize gelmediler. Tabi bu bizi üzdü. Aradığımız santrafor tipi hem pivot olup, hem de aralara koşu yapabilen herkesin aradığı tipte bir oyuncu ama bulmak çok kolay olmuyor"

FUTBOLDA İSİM OYNAMIYOR, İYİ OLAN OYNUYOR

Kafkas oyuncularının hepsine şans verdiğini hatırlatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bunu kullananlar devam edecek, kullanamayanlar kenarda oturacak. Doğru kadroyu bulmak, doğru oyuncularla oynamak bir teknik adam için çok önemli. Bunların arayışları içerisindeyiz. Cumartesi günü bir onbirle sahaya çıkacağız. Bu onbir form durumlarına göre ilerleyen haftalarda değişebilir. Şu anda hepsinden memnunum. Kadroya girmeyen para almıyor değil. Kadroya girmeyene de biz bir transfer parası ödüyoruz. Onun için de profosyonelce çalışacaklar, zamanı bekleyecekler, hak ettikleri sürece de formayı vereceğiz. Futbolda isim oynamıyor, iyi olan oynuyor"

KARABÜKSPOR KOLAY MAÇ KAYBEDEN BİR TAKIM OLMAYACAK

Kafkas hırslı biri olduğunu vurgulayarak, "Buraya gerçekten çok isteyerek ve severek geldim. Oyuncularımın da hırslı olmasını istiyorum. Antrenörlerin stilleri var. Ben hırslı, disiplinli bir adamım. Bunu da oyuncularımdan sahanın içinde bekliyorum. Karabükspor maç kaybedebilir. Fakat Karabükspor mücadele ederek, oynayarak, inançlı, kolay bir şekilde maç kaybeden bir takım olmayacak. Bunun sözünü verebilirim"

KAZANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

Taraftarlardan takıma destek olmalarını isteyen Kafkas, "Taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesinler. Hava her zaman güneşli olmuyor. Zaman zaman yağmurlu, karlı oluyor. Kötü zamanlarda takımın yanında olmak gerçek taraftarlıktır. Hiç kimse kaybetmek için sahaya çıkmaz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Son 3 hazırlık maçımızı kazandık. Bu önemli bir gösterge. Kazanmakta, kaybetmekte bir alışkanlık. Kazanmayı bir alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Son 2 yılda yaşanan sıkıntıyı yaşamak istemiyoruz"

Kaynak: Bülent DİKTEPE KARABÜK, (DHA)

Yorum Gönder