FLAŞ HABER

Kalite farkı çıkacak!

19 Ağustos 2015 Çarşamba 21:48

Atromitos'a saygı duyduklarını belirten F.Bahçe Teknik Patronu Pereira, takımlar arasındaki kalite farkına güveniyor:

Kalite farkı çıkacak!
“Rakibimizin yaratıcı ve hızlı oyuncuları var. Bire birde iyi işler yapıyorlar. Ama biz de bu maça çok iyi hazırlandık. Futbolcularımın tecrübesine güveniyorum. Gereken skorla İstanbul’a döneceğiz.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Atromitos’la oynayacakları iki maçta da cezası nedeniyle kulübede oturamayacak olmasının çok büyük bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Rakibi hafife almadıklarını ancak kadrolar bakımından aradaki kalite farkına dikkat çeken Portekizli, şu ifadeleri kullandı:
 
“UEFA’DAN ceza geldi ve bunun üzerine çok fazla söyleyecek şey yok. Takımdan ayrı kalmak zorunda olacağım. Samimi şekilde söylüyorum; takımımız bu maça hazır. Oyuncularımın tecrübesine güveniyorum. Herkes nasıl oynaması gerektiğini ezberledi. Kulübede olmasam istediğimiz skorla İstanbul’a döneceğiz.
 
ATİNA’DA 6 güzel ay geçirim. CV’me 2 kupa daha ekledim, güzel dostluklar kurdum. Büyük bir kulüpten ayrıldım büyük bir kulübe geldim. Her zaman kazanmak zorunda olan bir takımdayım. Yunanistan’a bu kadar erken dönmeyi beklemesem de kura bizi buraya getirdi. Güzel, renkli görüntülerin olacağı bir maç bizi bekliyor.
 
ATROMITOS her zaman zor bir takım olmuştur. Çok organizeler. İleride hızlı ve yetenekli oyuncuları var. Kontrada başarıya ulaşabiliyorlar. Evimizde ise maç farklı olacaktır. Taraftarımızın gücüyle sahaya çıkacağız ve iyi zeminde oynayacağız. Yine de burada sahaya her şeyimizi koyacak yetenekte ve tecrübedeyiz.”
 
‘Böyle zemin olmaz!’
 
“BU seviyedeki turnuvalarda zeminler daha iyi olmalı. Stadın çimlerini gezdik ve gördük ki teknik açıdan yeteneklerimizi göstermeye müsait bir ortam yok. Böyle bir şey nasıl olur anlam veremiyorum. Yine de kıyasıya bir rekabet olacak ve kazanmak için oynayacağız.”
 
Alves: Kazanmak için buradayız
 
PEREIRA birlikte basın toplantısına katılan Alves de, rakibin kontrataklarda tehlikeli olduğuna dikkat çekti: “Zor bir maç olacak. İyi kontra yapan bir takım. Onlara saygı duyuyoruz ama biz buraya kazanmak için geldik. Umarım buradan mutlu ayrılırız.”
 
Anahtar Kelimeler FenerbahçePereira

Yorum Gönder