FLAŞ HABER

Kafkas’tan hakeme gönderme

06 Aralık 2015 Pazar 00:24

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, iyi oynamalarına karşın yenildiklerini söyledi.

Kafkas’tan hakeme gönderme
 Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda  bulunan Tolunay Kafkas, taraftarları önünde maçı kazanmayı çok istediklerini  ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.
Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ortaya koyduklarını belirten  Kafkas, şunları söyledi:

""Beşiktaş özel bir takım.  Hızlı oynayan bir ekip ve bu hıza ayak  uydurmaya çalıştık. Oyunun büyük bir bölümünde de bunda başarılı olduk. Orta  sahayı hızlı geçmelerini engellemeye çalıştık. Zaman zaman bunu başardılar.  Beşiktaş takımı iyi oyunculara sahip. Biz gücümüz ve kalitemiz orantısında bugün  yapılabilecek her şeyi yaptık. Yine iyi oynadığımız bir maçı maalesef 2-1'lik  sonuçla kaybettik."

Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı eleştiren Kafkas, "Beşiktaş'ın haklı  galibiyetine bir şey söylemiyorum ama insanlar hayatta öğreniyorlar. Benim de en  büyük idealim öğrenmek. Hayatı yetmiyor insanın öğrenmeye. İnsanlara ne  söylediğiniz hiç önemli değil, ne yaptığınız da önemli değil ancak ne  hissettirdiğiniz çok önemli. Bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler  hissettirmedi" diye konuştu.

Maçın kırılma noktasının sorulması üzerine Kafkas, "Kırılma noktası  ilk goldü. Buna rağmen beraberliği yakaladık ancak kötü bir gol yiyerek mağlup  duruma düştük. Futbolun içinde böyle durumlar var" yanıtını verdi. 

Yorum Gönder