FLAŞ HABER

Kaderi Ürdün'de belli olacak

28 Mart 2015 Cumartesi 16:13

Ürdün'de Amrabat buluşması! Malagalı ve Galatasaraylı yöneticiler, Amrabat'ın satın alma opsiyonunun sona ermesinden birkaç gün sonra Ürdün'de bir araya gelecek.

Kaderi Ürdün'de belli olacak
İspanya'nın Malaga Kulübü ile Galatasaray, önümüzdeki haftalarda Arap yarımadasında buluşacak. 3-4 Mayıs tarihlerinde Ürdün'de gerçekleştirilecek Soccerex futbol forumuna her iki kulübün de yöneticilerinin katılacağı ortaya çıktı. Malaga ve Galatasaray dışında Milan, Manchester City ve Olympiakos kulüpleri de organizasyonda hazır bulunacak.

Kral Hüseyin Bin Talal Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve Malaga'yı asbaşkanı Moayad Shatat'ın temsil edeceği forumun tarihi İspanyollarca dikkate değer bulundu. Sarı-kırmızılılardan kiralık olarak İspanyol ekibinin formasını giyen Nordin Amrabat'ın durumuna dikkat çekildi.

30 Nisan'a kadar 3.5 milyon euro ödediği takdirde oyuncuyu bonservisi ile alma opsiyonu bulunan Malaga Kulübü'nün forumda Galatasaraylı yetkililerle bir araya geleceğinin altı çizildi. Mavi-beyazlı idarecilerin ya buluşma öncesinde Faslı futbolcunun durumunu çözüp sonrasında Ürdün'deki etkinliğe gidecekleri ya da satın alma işini birkaç gün öteye atarak Arap ülkesinde oyuncunun durumunu yüz yüze görüşmede masaya yatıracakları ifade edildi.

Skorer
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder